ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2008-11-14 09:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par sievišķiem
Ja katru punktu kas man viņā nepatīk es pierakstītu uz post it lapiņas, tad uz katru randiņu man vajadzētu vismaz divus iepakojumus. Un tā katru reizi. Blondīne, brunete, šatene vai latvju pele pelēkā. Man nepatīk kā tā tur dakšiņu, savukārt šitā ēdot noziež visu ģīmi ar mērci un noslauka to tikai galējas nepieciešamības gadījumā, tamējā savukārt laikam vārdu epilācija nezin, šai vajag poru tīrīšanu, tā tur krāc, tās divas laikam tomēr ir vairāk lezbas nekā biseksuālas, šitā liekas bišķi pa daudz ņem uz krūts, tai ir šķībs zobs un tā tālāk un tā joprojām...

Šonakt tiku izstumts no gultas un ar kārtējā randiņa postit lapiņām bija noklāta visa fakin siena. Klusi šķendēdamies aizslīdēju līdz točam, iededzu cigareti un gandrīz vai apraudājos domājot atbildi uz jautājumu - Mārtiņ, ko Tu gribi, ko Tu meklē?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]8
2008-11-14 10:39 (saite)
vienk tevii runaa tavi geeni, vinji meklee sev piemeerotu eksemplaaru ar ko radiit kvalitatiivus peecnaaceejus, visas taas sievietes, meitenes neatbilst tavam degunam (lasi-geeniem), taapeec tu meklee un meklee, un meklee, jaa, lai cik stulbi neizklausiitos, bet visa pamataa ir paaroshanaas instinkti... Tiesa gan, viirieshiem var buut daudz vairaak peecnaaceeju un principaa viirieshi iipashi neskjiro, kam konkreeti atstaat savus peecnaaceejus, galvenais, lai to buutu peec iespeejas vairaak, lai suga neizmirtu, iespeejams, tev nav paveicies ar kontingentu, bet iespejams, vienkarshi vel nav pienacis laiks ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bunga
2008-11-14 11:05 (saite)
"meitenes neatbilst tavam degunam (lasi-geeniem)"

Cik man ir gadījies lasīt, tas tieši labi, ka neatbilst. Lai rastos stiprāki pēcnācēji, gēniem jābūt max. atšķirīgiem. Tāpēc arī latviešu meitenēm patīk karstie latino puiši :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zintish
2008-11-14 11:19 (saite)
es esmu latvieshu meitene, bet ciest nevaru latino puishus....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2008-11-14 11:35 (saite)
Ar atbilstību degunam ir mazliet citādi - pēc smaržas (vai otra cilvēka ķermeņa smarža patīk/nepatīk) instinktīvi nosaka to, cik gēnu komplekts ir atšķirīgs. Jo atšķirīgāks (tātad, sugas turpināšanai noderīgāks) ir gēnu komplekts, jo pievilcīgāks pretējā dzimuma pārstāvis šķiet "degunam" - un ne obligāti tam jābūt latino puisim. Izņēmums ir grūtniecības periods, kad pievilcīgākas šķiet radniecīgu gēnu komplektu nēsātāju smaržas - tas tāpēc, ka šai periodā sievietei jāatdrodas ģimenes aizsardzībā un jākontaktējas ar tuviniekiem. Līdzīgu efektu rada hormonālā kotracepcija, tāpēc ar sievieti, kura lieto pretapaugļošanās tabletes, pēc "deguna" iepazīties diez ko nevar.
Tas īsumā, pārstāstot trakojošo britu zinātnieku(c) pētījumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]8
2008-11-14 11:51 (saite)
jap sitas ir uz aadas izbaudiits ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?