ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2008-08-07 11:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par sievišķiem
Vot pakasīju tukšo pauri, padomāju un - HA! Vot Te visas vārsmo kādam jābūt vīrietim - godīgam, uzticamam, prezervatīvus lietojošam un vēlams arī nedaudz patstāvīgam. Visi tie LV veči tādi puskoklēcēji kur nevīžo ne prezi uzvilkt ne mamutu mājās atstiept, dirn tik krogos un kuļ tukšu.
A vot pakasīju savu tukšo pauri vēlvienreiz un padomāju - kādai tad ir jābūt viņai, tai sievietei kuras dēļ pēc zemenēm skrietu, un nevis tāpēc, lai kaut ko mirklīgi pierādītu, bet gan tāpēc, ka es tiešām to gribu, nevis no sērijas - iedos-labi, neiedos - ar nav sūdīgi.

Secinājums - periskops jāceļ augstāk, iespējams ka pat satelītnavigācija vajadzīga...

http://www.youtube.com/watch?v=uQdvbPC9aZU&feature=related


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2008-08-07 13:25 (saite)
Tu ar uztaisīšanu domā uztjūnēšanu? Vai arī tajā ietilpst, piemēram, beibes motivēšana kaut ko sasniegt izglītības, karjeras jomā + iesaistīšana tajos hobijos, kas patīk džekam, utt? Ja tikai fasādes uztjūnēšanu, tad skaidrs, ka risks, ka tīrradni par dārgmetālu pārtaisīto kāds cits var gribēt savākt.

Ja džeks paņem tīrradni un iesaista šo savā dzīvē, ne tikai makā, tad var sanākt arī diezgan labs kadrs, ar ko kopā dzīvot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]keikoo
2008-08-07 13:31 (saite)
nē, tas neietver tikai vizuālo. Tas, ka meituks tiek pie izglītības, laba darba vai kopīga hobija šādās situācijās neko nenozīmē. Aiziet arī tādas. Kadrs tad var sanākt labs, bet dzīvē tā reti, kad notiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2008-08-07 13:44 (saite)
Respektīvi, risks ir vienmēr.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?