ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2008-05-23 10:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par dažādām vēstures liecībām un žurnaļugām
Nu sveiks manu mazo draudziņ. Kā i šai piektdienas dienā, esi nogatavojies dzert plastmasas alutiņus andrejsalā vai nocenotus vīniņus "dzīvokļu ballītē"? Jā? Nu tad jau labi, lai Tev veicas.

Tā, tagad nedaudz par istōriju un žurnaļugām. Ja kāds ir pamanījis, tad jau kādu laiku ir iespējams noskatīties filmu "Padomju stāsts" http://www.sovietstory.com/ . Nu tā un tā, es pat teiktu ka skērī. Kā jau ap visām politiski sensitīvām lietām, arī ap šo filmu šķēpus lauž ne tikai politiķi, vēsturnieki, pluskaini intelektuāļi pie nocenota vīniņa bet arī ceturtā vara -žurnaļugas.

Jūtūbē var atrast makten interesantus raidījumu ierakstus no Krievijas, kur šamējie gaužās par apmelotājiem un vīksta dūrītes. Nu lai. Vot , un viens vīrelis ļoti raizējās tieši par rietumu sab-bu, ka latvieši ar šo filmu grauj krievijas tēlu un vispār ir baigie redīsi un rietumnieks būdams padumjš dārzenis šo filmu norīšot bez sāls. Principā piekrītu, to jau varēja redzēt no asarainajām intervijām ar eiroparlamenta deputātiem. Un ko domājies - Empire Strikes Back!

http://ru.youtube.com/watch?v=RXJcskNVJYI&feature=related (tiem kam slinkums skatīties - ārzemju kanāls arī piekrīt, ka mēs esam redīsi)

Es ticu, ka mūsu banānu republikā uzmetot pārsimts latus skribentam un aizvedot redakciju uz atrakciju parku var iekrāsot avīželi kādās krāsās vien grib. Zaļu, oranžu vai sarkanu. Var arī varavīksnītē, tas atkarīgs no mirkļa struktūras. Tas tā, aizdomājoties par mediju pilnvarām sab-bas informēšanā un ētiku, kas mūsu "jaunajā" sab-bā vēl maķenīt pieklibo.

BET, BET kā tas ir iespējams vecās demokrātijas un kapitāla valstīs kur pat kāmītim ir tiesības, un kur sausa diktore politkorekti vēsta par tik un tik bojāgājušajiem tajā un tajā incidentā? Cik man ir bijis tas gods ar savu aizdzerto aci vērties rietumu žurnālistu veikumā, tikai retu reizi ir radusies sajūta par labi maskētu tendenciozismu. Apskatoties augšminēto raidījuma fragmentu, sāk uzmākties sajūta, ka naftas un gāzes rubuļi ir atraduši savu ceļu arī uz rietumvalstu žurnaļugu azotēm un drīz vien būsim nacistu perēklis ne tikai priekš krieviem, bet priekš vidējā francūža un brita ar.

Ko es ar to gribēju pateikt? Neko daudz, tikvien kā to, ka žurnaļuga arī Anglijā ir tikai un vienīgi alkatīgs žurnaļuga.

Zemāk ir 100% margarīns tiem, kam ar iepriekšējo linku bija par maz.
http://ru.youtube.com/watch?v=y50lHrv1uvk&feature=related


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2008-05-23 11:10 (saite)
Tu nenzini, to filmu kaut kā var dabūt - es nokavēju aiziet uz kino.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2008-05-23 11:10 (saite)
domāju, ka drīz būs DVD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tviglis
2008-05-23 12:55 (saite)
LTV rādīs 17.06.

http://www.apollo.lv/portal/news/73/articles/128042/0

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]wowow
2008-05-23 11:19 (saite)
RT ir Kremļa tribīne satelītkanāla formātā priekš rietumvalstīm. Tā kā tas ir tas pats krievu žurnālestelis tikai ar angļu valodas izglītību.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kangaroo
2008-05-23 14:56 (saite)
+1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]eermaniitis
2008-05-23 11:30 (saite)
ai buus jau labi

neenu p[a nopietno

galvenais ir panaakts - par to saak runaat

kaa runaa - tam visai prozaiska noziime

galvenais KA runaa ... un gan jau arii tad kaads rietumu autoritaars zinaatnieks vai organizaacija saaks intereseeties un peetiit - un taisniiba naaks gaismaa kursh vienkaarshi muld ;)

galu beigaas par zhiidu vagoniem kas suutiiti no krievijas uz vaaciju rakstiija pats solzhenicins savaa gulaga arhipelaagaa

tas ka tas NKVD vai SS vai smershs - tas viss fignja - galvenais ka no tiem vagoniem kreivijaa visi nonaaca nometnees vaacijaa

suudiigaak ka visi dokumenti krievijas arhiivos - citur nav nekaa - tikai vot shaadas filmas un taa

pee see
kas par to dokumentu kursh itkaa viltots SS fiirers millers un taa - ir kaads lietas kursaa?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?