ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-09-03 17:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par buržuju un budžu sazvērestību
To, ka pasaule sastāv no kāšamiem mudakiem es akceptēju, līdz brīdim.
Tātad vecjai dandardaikai ir beigusies tāda uzparikte kā KASKO. Neprasiet man kā šo muļķīgo burtu kombināciju atšifrēt, nezinu. Nu lūk, zvana man menedžerēns un līksmā balsī ziņo, ka kalendārā gada maksājumi par maģisko burtu kombināciju ir beigušies, un ir pienācis laiks jauniem. Ziņa nav pārsteigums, tāpēc ar tik pat līksmu toni atbildēt nespēju, nomurkšķēju tik vien ka lai sūta šurp.
Atveru menedžerēna sūtījumu un priecīgs konstatēju ka inflācijas rēgs šo industriju nav skāris, teju vai nopriecājos un biju gatavs līksmi zvanīt jaunietim un teikt jāvārdu.
Piezvanīju, piezvanīju, oi kā piezvanīju pēc tam kad biju konstatējis ka mans pašrisks no apaļām nullēm ir ieņēmis 10% un 100LVL formu. Jautāju - čo za huiņa, es te jums aš trīs gadus klients esmu, a jūs man šitā. Par ko? Redzies apdrošināšanas gadījumiņi Jums bijuši. And so? Mašīnu neesmu ne sitis ne ko, zinu jau ka tiem kas mašīnas dauza jūs draugi neesat, a par ko man? Nu redzies mārtiņ, skaidro man tādā iecietīgā tonī, izgājušogad lampiņu mainījāt, tad bamperi un spārnus krāsojāt, tad riepu Jums pārdūra un tad vēl durvis krāsojāt. Un tad? Mani bļe lielveikalā apskrāpē, es arī krāsoju. Jā jā, krāsojat. Izgājušogad par 400LVL un vēl pirms tam par 300. A ko, man ar apskrāpētu mašīnu braukāt, par ko tad es jums tās summas gadā maksāju, lai viņas Jums iesālītos, nā ni, katru santīmu atpelnīšu. Nu re, un tāpēc ka esat tāds veikls atpelnītājs, pašrisku nulle vairs nekad nedabūsiet!
Nosaucu par pidaru un novēlēju viņa mammai labu veselību.
Piezvanīju uz nākamo kantori. Nosaucu savus datus un tur tas pats. Baigais apdrošināšanas ņēmājs vai zinies. Hitrožopie pimpji uztaisījuši vienotu datubāzi. Un kā tad paliek ar likumu par personas datu neaizskaramību?
Vārdu sakot piderasi! Un ko man tagad ņemt ar tiem 100LVL pašrisku un katru skrāpējumu taisīt no savas kabatas? Kapitālistu cūkas, uzurpātori!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]red
2007-09-03 17:34 (saite)
tieši šī iemesla dēļ es kā izbijis apdrošināšanas industrijas darbinieks, vairs pašrisku 0% neatzīstu. KASKO principā jālieto tikai gadījumos, kad auto ir nošķilts vai nopizdīts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2007-09-03 17:36 (saite)
Un tad braukā ar apskrāpētu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mass
2007-09-03 17:48 (saite)
Es braukāju ar apskrāpētu, jā. Uzpisu uz celma neoficiālās autoorientēšanās sacensībās, apvaicājos kas un kā, un man apdirsinātājs pateica, ka labāk lai sataisu paša spēkiem, savādāk man tās huijņas pēc tam vilksies visu mūžu līdzi. Izrādās bijusi taisnība. Tagad jau esmu pieradis, ka haubi nevar līdz galam aiztaisīt, jo apakšā tas sūds ir saliekts. Ja es ar katru huijņu tur skrietu, tad laikam man iedotu pašrisku 40% jo kad pirku šrotu, tad jau ar domu, ka braukšu nevis auklēšos. Pāgājšnedēļ teju vai novākojos uz grantenes, divi diski cūkām, tas izmaksāja ap 40 lati viņus labot, a vot ja novākotos, tad gan būtu apdirsināšanas gadījums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]wowow
2007-09-03 18:13 (saite)
Aerodinamiku čakarē? Nē! Tātad pohuj uz skāpējumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]red
2007-09-03 19:52 (saite)
sataisu par savu naudu sikumus, tb lidz 100Ls. ir letak, neka ieraudzit nakosa gada premija ahuno ciparu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]markizs
2007-09-03 17:34 (saite)
maini masīnu un nākamo ņem uz sievas vārda. :>

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sin
2007-09-03 17:44 (saite)
tb.. sievas ar pie reizes jāmaina! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]markizs
2007-09-03 17:49 (saite)
ik pēc katras otrās mašīnas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zverj
2007-09-03 18:02 (saite)
Hmm, beidzot vienoto datubāzi uztaisījuši? Nu labi. Paldies par info.

Gribētu redzēt ko jamējie teiks par manu remontu virs 1000 :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scoux
2007-09-03 18:34 (saite)
vari jau laicīgi iegādāties mēnešbiļeti sabiedriskajam ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]eg
2007-09-03 20:39 (saite)
hi, hi
terminu "apdirsinātāji" vēl nebiju dzirdējis. līdz šim precīzākais bija "strahuiščiki" :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?