ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-08-08 16:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par cilvēku portretiem
Pēc nepilnas minūtes pūliņiem to puņķi tomēr no deguna ārā dabūju un saripinājis elegantā bumbiņā izsitu ar knipi pa logu. Ceru ka bumbiņa trāpīja pa kādu mersedesu vai vismaz jaguāru. Kamēr izveicu šo procedūru sparīgi domāju par mērķauditoriju un klienta portretu.

Vot apskatījos es te eseskā (www.ss.lv) doma/dači -> prodaža->rajon->drugoi. Nu tur tipa zlati pjaski buļgarija, antaļija, jegipet da dubai. Jōōmajō kas par praisiem! Lai dieviņš nogrābstās, bet tajā pašā laikā attiecinot Antālijas villas, no kurienes paveras skats uz palmām ieskauto baseinu, cenu pret dievzemīti, par to pašu naudu labākajā gadījumā var dabūt skatu uz iekšpagalmu pie VEF tilta. Nu lai nu būtu. Pieļauju ka to antāliju bulgāriju izpērk tie paši resnvēderi ar "prostji mama" tetovējumiem kas nodrošina Latvijā SUV noietu. Nu viņiem tur savs tusiņš un pigmejam jau vārds "bļeģ" arī ir iemācīts. Nu par sieriem un antāliju viss tā kā būtu skaidrs.
Bet kāds varētu būt pircēja portrets jaunceltai villai, nu labi, sauksim to par māju, Itālijas Dienvidos? Ciematā, kur pamat populācija ir 750 ziemā, 3000 vasarā. Augšā kalnā, kur gar logu iet mākonis bet izejot uz balkona vari iečekot, ka Tirēņu jūra šodiem vai nu mierīga vai dusmīga un ka liedagā atkal spīd saule. Vot to ģeogrāfijas stundu laikam nobastoju, bet tā arī neesmu sapratis kā tas var būt, ja arī kāds mākonis ir, tad viņš ir aizķēries kalnā, bet virs jūras zila debess. Neizskaidrojami, bet fakts. Lejā pie bīča kaut kādi disko da supermārketi ik pa pārdesmit kilometriem ira, augšā - huj, trīs kafē picērijas kur pa vakariem vecie kozanostreļi dauza lapiņu un spriedelē par avīzē izlasīto, vai televīzija redzēto. Tā pat arī viņu dzīvesveids - ceļās septiņos, tad iet gulēt ap vieniem, ceļās piecos un ap septiņiem līdz vēlai naktij sāk ēst vakariņas un strēbt vincuku. Vārdu sakot - nekāds de la wake kemps tas nava.

Un ko vispār ar tādu īpašumu iesākt. Jāpārvācas dzīvot uz turieni, vai ar apskaužamu regularitāti jāizīrē nams draugiem, lai tie vismaz izvēdina? Fig viņu zin. Bet 110 000 ēbreji par māju manuprāt nava daudz. Daudz ir Itāļa prasību - nu tu tur man pircēju atrodi ja? Tikai nekādus krievus gan ne, viņam redz patiktos ja tas būtu ārsts vai jurists. Izlepis mauka. Vai nav pohuj kas bābuli maksā?

Nu sakiet, kam varētu interesēt šāds piedāvājums? Kurš to varētu vēlēties? Programmētājs? Varbūt, jo dzīvot tur būtu baigi kruta un mierīgi, a kā dzīvot, ja darbs LV? Sludinājumu likt ss.lv vai rīgas laikā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2007-08-08 17:50 (saite)
Man jau liekas, ka drīzāk kāds rakstnieks vai intelektuālis varētu, veroties zilajās debesīs, radīt ko nemirstīgu. Jautājums par pirktspēju, protams, paliek atklāts :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjis
2007-08-09 08:45 (saite)
runājot par cenu - vai tik spriedelējumos par dārdzību un salīdzinājums ar mūsu Latviju nav pieļauta klasiskā kļūda - ja tu nopirksi villu Spānijā okeāna krastā pa 400K EUR, vai ekvivalentas cenas mājeli Berģos, tad Spānijā nodokļos gadā atpogāsi ik gadu ap 30K EUR, kamēr mūsu zemītē tev rupji rēķinot nekas vairs par šo īpašumu jāmaksā nebūs...
Ar auto tas pats - pie mums dārgi pērc, lēti brauc (salīdzinot ar EU), bet tādā UK, kur pat OCTAi ir vecuma grupa, jaunuļi līdz 30 gadiem gadā ir spiesti atpogāt ap 1K UK naudiņas par ne pārāk rullzīgu kāru...
Tāpēc spriedumos ņemt vērā tikai cenu ir ļoti glupi... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?