ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-05-23 10:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par ieročiem un to atļaujām
Pļeķ, lai dabūtu tādu gaiseni kā man kārojās ir jākārto visi tie paši bumāgi kas tad, ja es gribētu sev mājās turēt gludstobreni, lai pēc trim polšiem ar renkuļu palīdzību mācītu krievu kaimiņiem dziesmu "Pie Dzintara Jūras".
Nu tur jāskatās lai nebūtu sodīts, nebūtu debils, nebūtu alkāns, alkānu uzskaitē un kas tik vēl ne. Čakars lielāks nekā amerikas vīzu kārtojot. Un tas viss, izņemot debilismu un alkoholismu vēl būtu nokārtojams, tikai nesaprotu - nahuj mņe eto nado. Pa priekšu paprovēšu noslaktēt kādu mazāku radījumu ar esošo šaujamo, un ja "voidu vkus" iestāšos mednieku kolektīvā.

Bļe, bet tur ar vismaz 3 gadus par dzinēju jāskrien :/

Nav interesanti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nfoworm
2007-05-23 10:56 (saite)
Nu tu esi atpalicis no laikiem :D Muusdienaas vairs nav 3 gadi par dzineeju jaaskrien - ja esi ar skanosho kabataa, tad peec tavas stabules (vismaz mazaakie un leetaakie kolektiivi) dancos arii vadiiba. Tiesa gan, lai iestaatos medniekos tagad ir stipri sarezgjiijusies eksaminaacijas kaartiiba, toties - tikliidz esi iekshaa, taa parasto gludstobru vari dabuut hokj naakoshaa dienaa. Ar viitnjstobru gan naaksies pagaidiit.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

;)
[info]jan09
2007-05-23 11:21 (saite)
+1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]omaars
2007-05-23 11:37 (saite)
es kautkaadaas antilaas hobijhalos vai kaavinjustur sauc kaadu gadu-divus atpakalj redzeeju pasuutaamas gaisenes ar optiskiem teemekljiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]mezzanine
2007-05-23 16:21 (saite)
a par dzinēju arī forši. Es vienreiz skrēju un iekūlos kārklu kaudzē, kas, kas izrādās, bija baigi liela, no malas šķita, ka bišķi pakāpšu pāri un iztikšu cauri. Figu. Pārējie onkuļi mani aiz rokām vilka ārā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?