ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-05-16 16:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par "na ķebe fašist granatu!"
Manī iezagās prieks, varētu pat teikt - es to zināju, es to jutu!

Protams apbēdina fakts, ka biedrs pilsonis, [info]buks savos pētījumos vienmēr ir soli priekšā pārējiem, bet viņa darbs ir svētīgs un sabiedrībai noderīgs.
Ja līdz šim bija jāklausās, ka itāļiem un britiem ij krāns garāks, ij maks biezāks kā arī vīrišķis kudi koptāks un visas , neskatoties uz to vai pašām pupi vietā un dūzi neklāj celulīts, to vien kāroja kā tāda melnīgsnēja toreodora pavadībā doties uz apsolīto zemi, tad tagad ir dots pieklājīgs atbildes trieciens, vai vienkārši izsakoties - norādījums uz vietu.

Māmuļa Krievija ir bijusi dāsna pret savām meitām ij devusi tām gan skaistas krūtis, gan tvirtus dibenus kā arī vēlmi pamest dubļaino Uzkamenozolupovsku. Kā jau buciņš teica - zārks jau nevar palikt tukšā. Lai celulīts dodas laimes meklējumos, aber mēs pievedīsim pāris vagonus ar smukiem dupšiem un lieliem pupiem. Ij nomazgāsim, ij valodu iemācīsim. Runā ka slvu meičas ij labi gatavot māk, ij gultiņā kā zvērēns un kas svarīgākais - saprot cilvēku, mokošā sestdienas rītā pašas aiztek uz boti pēc auksta bairīša.

Tā vot zeltenes. :P (parādu izbāztu mēli)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hurt
2007-05-16 18:21 (saite)
Ej dirst :P~

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2007-05-16 18:32 (saite)
:*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?