ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-02-26 16:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par braucamajiem
Ekhh ku labi, drīz došos pakaļ savam braucamajam un man tas būs ne vairāk un ne mazāk kā divi kasablankas ekvivalenti. Ir tomēr patīkami apzināties, ka šoreiz esi izsprucis cauri sveikā.
Protams var raukt degunu un teikt, ka divi kasablankas ekvivalenti ir trīs Rimi gājieni un vispār, nauda paliek nauda, bet apzinoties ka manam kolēģim servisā paziņoja ka galvā ir plaisa un jāmaina ne tikai tā, bet vēl viens štruns pa 760 LVL, tad ap sirdi paliek mierīgi jo mierīgi.

Par plaisām runājot - kolēģis uz šādu diagnozi tikai noteica ka servisa vīreļiem pašiem plaisas galvā un novietojau auto pagalmā, kur tas stāv vēl šobaltdien.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2007-02-26 17:02 (saite)
Bet vēl lielākā sveikā tu izspruktu, ja tev tā dzelzs zyrga vispār nebūtu :D

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2007-02-26 19:38 (saite)
gadu(!!!) pēc kabrīša pārdošanas pircējs man ar nodziedāja mantru - galvā plaisa. Es pavaicāju, vai benzīns pa šo gadu arī nav beidzies.
Paga, kolēģis ta` brauc jeb tā arī stāv ? Bet recepte jau pareiza - zini, mēs atradām ka sajūgs zuda dēļ blīves, kura maksā ls0.8, moš mēs vēl nomainīsim eļļu un tosolu ?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2007-02-27 10:36 (saite)
Stāv , stāv. Jo tas dārgais draņķis tiešām ir jāmaina. Plaisas visticamāk ka nava, bet štrunts gan ir beigts. Tad nu tagad nabags kaut ko meklējās e-bajos un sazin vēl tur kādos saitos, jo viņa gada gājuma Range Rover šrotos vēl nemētājas, kur pa kluso un lēto varētu ko noskrūvēt, a autorizētais dīleris baksta ar pirkstu praislistā un ļauni smīn.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?