ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-09-04 14:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[info]jealosy . Nenoturējies? Nu kamdēļ gan vajag rekstīt pilnīgi subjektīvu krepu portālā, kurš ir saņēmies pietiekošu drosmi, lai tirgotu banneru vietas. Es saprotu, ka par leksusu tika ierakstīta puspieklājīga recenzija, ka auto ir ņemams, bet par mazāku cīparu. Tjipa lai neaizvainotu dīleri kurš iedevis paspolēt ar dārgo salona auto. Es saprotu eko cilvēku laimes pilnos spiedzienus par tripervāgeniem kuri patērē 4l uz simts km. Es daudz ko saprotu, ja nesaprotu, tad vismaz cenšos saprast. Un tagad es arī cenšos saprast kamdēļ ir jāieraksta :"...savukārt par BMW varam uzreiz pateikt, ka tas ir briesmīgs draņķis un iesakām jums mukt no tā pa gabalu..." (www.kakao.lv) Tjipa kas, BM Auto atteica testu ar tekstu ka recenzija par viņu auto portālā ar tik zemu klikreitu nav nepieciešama?

Bļe, es vispār nesaprotu šito mazismu, ka tiklīdz kā aiziet runa par mašīnām, tā tie kuru auto maksā vairāk par 10k vai tie, kuriem ir bembis vai pilnpiedziņas "apvidus" auto tiek ierakstīti atsaldēto biezeņu klasē kuri apdraud satiksmi. Kurš te kuru apdraud? Man paziņam reindžroverī dirsā iemauca opel bulku vāģis, tas nabags noārdījās tā, ka nācās nabaga nelgu griezt no lūžņiem ārā, ar reindžroverim āķis nolocījies. Savukārt cits paziņa pie luksafora ar X5 nonesa VW polo ar diviem babuļiem iekšā. Jautāsiet kā? Vienkārši, iedegās zaļais un viņš sāka braukt. Nepamanīja ka kaut kāds sūdgabals priekšā nostājies un nespēj uzsākt braukt. Tas pats attiecas uz bembjiem. Nu labi, sitās tie bembji, bet ne vairāk un ne mazāk kā tādi toijota agijo vai kāds cits mazgabarīta mēsls. Tādā pitakā vai semakā ir 100x drošāk nekā vienā vw polo kurš pie tam stāv garažā. Ko jūs visi te dziedat slavas dziesmas tiem triperiem? Tad nopērkiet kaut kādu oku un ejat šturmēt kamazu, ja tik ļoti tās televizoru iepakojumu kastes mīlat!

labi, kakao.lv turpināšu lasīt, bet jūs čalīši tur tā objektīvāk pamēģinat, nu kat drusku.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kugis
2006-09-04 15:20 (saite)
jūzerneimu bik nepareizi uzrakstīji.
jamie, cik noprotu, necenšas būt objektīvi - mūsu viedoklis un iepūtiet.

(Atbildēt uz šo)


[info]martinez
2006-09-04 15:23 (saite)
Neiekopēji visu tekstu:
"Apsekojot variantus izveidojās neliels tops, kura virsotnē atradās Mini, dažādi Seat modeļi, Škoda Octavia un 86. gada BMW. Mini un Seat lai mazliet pagaida, savukārt par BMW varam uzreiz pateikt, ka tas ir briesmīgs draņķis un iesakām jums mukt no tā pa gabalu (arī no desmit gadus jaunāka labāk mūciet)"
Un links bija šitāds: http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=3&id2=15
Es neko par jauniem BMW neredzu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ns
2006-09-05 11:18 (saite)
ai racoon - tu cerams šito speciāli nedarīji? a to sacel šitādu brēku bez pamata...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mmk
2006-09-04 17:33 (saite)
ir ir viņiem attiecībā uz BMW klapītes aizvērušās.
tomēr ir jābūt kaut nedaudz objektīviem visās lietās.
citādi no ziņu portāla būs čiks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jealousy
2006-09-04 20:46 (saite)
skat zemāk;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jealousy
2006-09-04 20:45 (saite)
Kā jau Martinez pareizi atzīmēja - vajadzīgs ir pilns citāts. Skaties plašāk, par pliku vārdu :) Runa bija par 86. gada BMW, un tā drošību kraštestos. 1.5 zvaigzne mani nepierunās ilgi uzturēties tādā automobilī.

Kāpēc mēs tik bieži pieminam BMW (un Audi)? Pavisam vienkarsi - tas ir marketings. Jo liela daļa - es nekāda gadījumā nesaku, ka visi - BMW un Audi brauceji ļoti aizstāv savus favorītus. Tātad, ja es pasakau ko sliktu - viņi nāk un komente, aizstāv savu viedokli, tuse, ņemās un reizēm lamajas. BET - viņi uzturās lapā, audze apmeklējumu, un skatās reklāmas. Tas arī viss. Man nav nekā personīga, ne pret BMW, ne to lietotājiem. Ja kāds "ceptos" par Mulinex miksera apcelšanu - es to vien darītu, kā izsmietu Mulinex :)

Neņem tik dikti pie sirds:)

Ak jā, "paspolēšanas" laiki sen ir garam. Esmu nobraucies ar daudz par daudz mašīnām, lai siekalotos un teiktu glaimojosus vārdus tikai tapēc, ka man iedot pavizināties. Es vienkārši saku to, ko domāju. Jo politkorekti, objektīvi raksti nevienu neinteresē. Izlasi brošūru internetā un būs tas pats. Lasītaji meklē viedokli.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?