Jealousy ([info]jealousy) rakstīja,
Kā jau Martinez pareizi atzīmēja - vajadzīgs ir pilns citāts. Skaties plašāk, par pliku vārdu :) Runa bija par 86. gada BMW, un tā drošību kraštestos. 1.5 zvaigzne mani nepierunās ilgi uzturēties tādā automobilī.

Kāpēc mēs tik bieži pieminam BMW (un Audi)? Pavisam vienkarsi - tas ir marketings. Jo liela daļa - es nekāda gadījumā nesaku, ka visi - BMW un Audi brauceji ļoti aizstāv savus favorītus. Tātad, ja es pasakau ko sliktu - viņi nāk un komente, aizstāv savu viedokli, tuse, ņemās un reizēm lamajas. BET - viņi uzturās lapā, audze apmeklējumu, un skatās reklāmas. Tas arī viss. Man nav nekā personīga, ne pret BMW, ne to lietotājiem. Ja kāds "ceptos" par Mulinex miksera apcelšanu - es to vien darītu, kā izsmietu Mulinex :)

Neņem tik dikti pie sirds:)

Ak jā, "paspolēšanas" laiki sen ir garam. Esmu nobraucies ar daudz par daudz mašīnām, lai siekalotos un teiktu glaimojosus vārdus tikai tapēc, ka man iedot pavizināties. Es vienkārši saku to, ko domāju. Jo politkorekti, objektīvi raksti nevienu neinteresē. Izlasi brošūru internetā un būs tas pats. Lasītaji meklē viedokli.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?