ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-04-24 12:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā bļeģ, [info]jealousy ir ticis pie jaunā IS 250 testdraiva. Ar trīcošu sirdi refrešoju www.jy.lv gaidot raksta parādīšanos. Es vienmēr izlasu [info]jealousy auto recenzijas, vienmēr. Ja ir galīgi garlaicīgi iepazīstos arī ar tehnofrīku jaunumiem kur lietussargi tiek pieslēgti internetam.

Lūk, kapēc ar trīcošu sirdi, tāpēc ka man nepatīk cienijamā autora tendence. Tāda mietpilsonisma tendence. Es saprotu ka jy.lv ir privāts saits kur tā autors var pļūtīt uz nebēdu un mana izvēle būtu vienkārši nelasīt vai lasīt. Bet es lasu, un man patīk. Patīk līdz brīdim, kad par labu tiek atzīts auto kuru var iebāzt lielveikala ratiņu novietnē un kura patēriņš ir 6-8 l/100km. Nu tāds tripervāgens.

A tad kad iet runa par kārtīgu auto, kāds bija apskatītais jaunais GS, tad tas tiek nosaukts par mērenu sūdu. Tā pat vēl bez testdraiva par mēslu tiek nodēvēta jaunā trešā kupeja, kuru autors ir redzējis tikai bildēs. Nu karoč tāda "visi bembisti ir pidari un džipu īpašniekiem ir mazs krāniņš" nostāja.

Vot, un tagad ar trīcošu sirdi gaidu recenziju par jauno IS 250 , jo apgalvojumu ka Tojota Yaris vai Hjundai Getz viennozīmīgi ir foršāki mana sirds var arī neizturēt!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jealousy
2006-04-24 12:59 (saite)
:)

Tu neesi uztvēris manu domu. Pieļauju, ka tā ir mana rakstīt(ne)prašanas vaina.

Runājot par konkrētajiem auto - Toyota Aygo manā vērtējumā ieguva 5/5 punktus, jo tas simtprocentīgi sniedza to, ko no viņa gaidīju. Mazs, viegls, ērts, lēts, praktisks. Savukārt lielais un kolosālais Lexus GS - pievīla. Gaidīju no viņa vairāk. Un tas ir tikai normāli, ka no premium produkta tu gaidi 100% atdevi. Diemžēl tā nebija. Kā jau tur rakstīju - bija vairāki mīnusi, kas kopējo eiforiju bojā. Tāpēc arī 4/5. Par sliktu nesaucu, bet par tādu, kas varēja būt vēl labāks gan :)

Par BMW izsakos dzēlīgi tikai un vienīgi tāpēc, lai izsauktu lasītāju reakciju :) Tā teikt mārketinga triks. Piesaista uzmanību, līdz ar to vairāk lasītājus :)

IS rakstiņš varētu parādīties rīt. Bet varu pačukstēt, ka par perfektu es to neatzīšu. Jo tieši tāpat kā ar GS - no 30.000 Ls auto gaidīju perfekciju, bet to nesaņēmu :)

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2006-04-24 13:27 (saite)
:)))
Nenoturējos - piezīmēšu, ir īpatnēji, ka tie, kuri uzskata, ka kārtīgi auto ir tikai BMW, Lexus vai džips ar 50m3 ietilpību, aber pārējie - tripervāgeni vien, no tripervāgenu īpašniekiem sagaida dziļu pietāti da neadekvātus sajūsmas spiedzienus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pink_dust
2006-04-24 14:04 (saite)
:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]piccolo
2006-04-27 10:17 (saite)
man mātei ir tripervāgens (Colts) un lai ar tērē 6L/100km tajā var ielikt ledusskapi izņemot pakaļējos beņķus, ko manā volvo nevar.

viss atkarīgs no vēlmēm, pielietojuma un iespējām.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?