ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-12-07 12:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par ģenerātoru
Vai Jums mani mīļie pelmeņu rijēji gadās tā, ka visu laiku ienāk prātā visādas idejas, bet tajā pašā laikā ar šo pašu prātu Jūs saprotat, ka diemžēl mums nav desmit vai vairāk paralēlas dzīves un visas savas idejas vienkārši nav iespējams realizēt.
Un tad Tu pie alus kausa padalies savās pārdomās - un reku šeku, nepaiet ne divi mēneši, kad TAVA fakinā ideja ir Tavā acu priekšā, tikai citu ļaužu izpildījumā.

Kad piezvani un apvaicājies - kā tad tā? trubas otrā galā ir nesakarīga ņurdēšana un ņekačestvenniji otmazki.

Jau labu laiku cilvēkiem stāstu tikai tās idejas, kuras es zinu, varu realizēt tikai es. Tās, kur citiem trūktu know-how vai vienkāši kiška tonka. Un tās, kuras es zinu ka realizēšu, iestrādāju un nolieku nebaltai dienai, tā teikt, ja visi gali trūkst vai vienkārši iegadās tā vairāk brīva laika.

Avīze Baltic Marketing & Advertaisng news. Electronic edition. Tjipa dailī ņūvzi nevis tas ikmēneša žurnāls. Nu lūk, ir sajūsmināta spiegšana par novatorisko risinājumu kuru izpildījuši kaut kādi ļoļiki Parīzē un Lionā. Man atvilknē stāv mana ideja, ko 2004 gadā uzvizualizēja brand aģentūra, klients pavilkās, bet gādīgā Rīgas dome noraka. Un tagad visi sajūsmā spiedz, BĻĒ NOVATORI, KRUTA, KRUTA, CANNES LIONS NOMINEE!!!


ejiet dirst, bļe!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]markizs
2005-12-07 13:08 (saite)
ai man arī tā ir. bet tā kā pasaulē cilvēku ir 6i miljardi, tad pat bez stāstīšanas kāds tavas idejas simts punkti realizēs, un pie tam aptuveni tajā pašā laikā kad tu par tām domā. bet nu vienalga nestāstu savas fiškas gluži pilnīgi visiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]murks
2005-12-07 18:01 (saite)
imho, taa ir katram homo sapiens (nu, vismaz tiem, kuri ieklausaas pasaulee, nevis sabaazushi galvas smiltiis)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]otily
2005-12-07 13:16 (saite)
Jau sen esmu nonākusi pie secinājuma, ka muti dažkārt labāk turēt ciet.
I vam para tuda že:)

(Atbildēt uz šo)

(Nodzēsts puksts)

[info]watt
2005-12-07 13:22 (saite)
vairāk gūglēt vajag, mazāk gudrot ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]red
2005-12-07 13:24 (saite)
viedi vardi. bet jenotam - tiesam par sapratigam idejam laikam labak turet muti, jo kadam bezdelnikam vienmer atradisies laiks uz Tavas idejas rekina kapostu ieslaukt. Es labprat pienemtu kadu labu ideju realizacijai, jo neesmu nekads creativais tips, bet miljonu ta gribas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2005-12-07 13:30 (saite)
mhm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]buks
2005-12-07 13:53 (saite)
Bet ir taču patīkami, ka labs cilvēks pēc jaukas papļāpāšanas krogū āmuru saņem. Nu pirmajā brīdī gribas iet un pa purnu sašaut, aber pēc tam tā patīkami, jo zini, ka tas tirliņš tāpat neko nespēs uzģenerēt pats. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]ibiza
2005-12-07 15:28 (saite)
O jaa, jaa shitais ir forshi! Man ar patiik, ka tavu ideju, par kuru tu jau uzbur realizeeshanas aininjas, kaads sukin sins, kas bij par to padzirdeejis, izmantojot savas "pilna dirsa briiva laika " prieksrociibas, to jau ir realizeejis un vaara smukas naudinjas, TURKLAAT ar to cilveeku paliidziibu, kas bij ieplaanoti kaa tavi sadarbiibas partneri, jo jams ir iestaastiijis visiem, ka darbojas sadarbiibaa ar TEVI un tavaa uzdevumaa! Un kas jautraakais, tad buutiibaa tu shi cilveeku tieshaam biji domaajis iesaistiit un kopistiski uzmochiit daudz krutaaku projektu! Taadi vot piiraaadzinji, cukurdupsiishi miiljie!
Taa tev arii vajag!!!...Taapat kaa man un visiem citiem taadiem lohiem kaa mees, kas nemaak meeli aiz zobiem tureet! Buģem znaķ - nav ko ar idejaam meetaaties!

(Atbildēt uz šo)


[info]kakjis
2005-12-07 18:12 (saite)
nee nu blj!n, palasot komentus, visi juutas taaaadi piedraaztie gjeeniji, ka riebj... Ar muti braukaat tocj maakam, bet ja jau buutu taadi ideju gjeneratori, tad sen jau kaads jus expluateetu par bargaam naudinjaam!!!!


Btw, jenot, tu apsoliiji ieposteet arii atbildi uz to tavu meilu resnajam galam, par algas palielinaashanu... :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mass
2005-12-07 22:41 (saite)
Ekspluatētājiem interesē tikai viņu sfēra, bet ja cilvēkam ir domātspējīga biete, tad viņš to nenodarbina tikai un vienīgi savu ekspluatatoru interešu virzienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?