ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-11-04 10:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par krieviem
Vakar drebēju kā galerta gabaliņš, kuru man bērnībā tik ļoti patika tricināt pirms notiesāšanas ar krietnu devu mārrutkiem. Tā nu tāds vibrējošs tenterēju mājup. Skaidri apzinoties, ka nekur tālāk par savu gultu vakarā nedošos, ietipināju grāmatnīcā kadu burlesku nopirkt.
Liriska atkāpe: šļi bļe visi inteliģenti nahuj, jo nekādu UmbrtoEko savārsmojumu ko zaļās tējas pavadījumā apgaroti boksterēt nepirku. 5.69 un uz akciju nocenotā Ņeznanska burleska nonāk manā īpašumā.
Nu vo, apgādājies ar provīziju, diviem bauskas aliem un literāri bezvērtīgo garadarbu ieritinājos savā kaktā.
Kā jau parsti šādos krimiķos, esmu atkal sasmēlies jaunas idejas kā kādu nomušīt vai kādā vēzītī ir iespējams smalki apzagties.
Un skat, šodien uzduros tieši vienam tematiski atbilstošam klipiņam, kurš kā izrādās ir aizliegts plašajās Krievijas ārēs.
Vispār man, kuram aizsmakušās krievu dziesmiņas jau tā ir sirdij tuvas, šamais klipiņš ļoti patika. Ieķeriet kadru ar NATO Mikimausi. Reāli aprēcos.

Okej susliki, stay cool, šodien jāpadara divu darbadienu norma, šodienas un vakardienas ,un pēc tam, a pēc tam drope. Piektdiena takš :D

http://www.metro.lv/download/gazmanov.asf


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]markizs
2005-11-04 11:28 (saite)
spēcīgs

(Atbildēt uz šo)


[info]antuanete
2005-11-04 11:46 (saite)
Kā klipiņu komentēja mans kolēģis,
Nepienāks ne 2017. gads, ka Krievijā būs jauna revolūcija. jamie tak savādāk neprot.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?