ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-09-19 11:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par pizģecu!
Viss pizģec, un kurš šajā pasaulē vēl tic tam, ka vīrieši ir garā brīvi pašpārliecināti cūkas , kuri dara visu, kas ienāk prātā?

skarbā realitāte šāsdienas top citātā:

"bet toties es saveejo esmu izdreseejusi taa,..."


Un ja man kāds vēl apjautāsies kāpēc es neesmu precējies...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]racoon
2005-09-19 11:42 (saite)
[info]up dzirdēji?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-09-19 12:06 (saite)
fantastika. es ar savas dziives ruugto pieredzi nonaaku pashaa [info]racoon posta centraa...

a ja nopietni: runa nav par dreseeshanu vai nedreseeshanu. runa ir par prioritaateem. gimenei (ja reiz tu esi uzneemies taadu atbildiibu) ir jaabuut pirmajaa vietaa. tas buutu punkt pervij.

otrkaart, man, kaa sievietei, kuras emocionaalaas vajadziibas netiek apmierinaatas taadaa meeraa, kaa man tas buutu nepiecieshams ir tiesiibas savu veci drusku paspiidzinaat shad un tad uzstaadot pa ultimaatam.

treshkaart, agraak taa briivaa laika arii bija tik maz, ka atraut kaut vakaru mums pashiem buutu bijis vienkaarshi negodiigi.

ceturtkaart, es esmu par vienliidziibu. tad, kad man buus iespeeja paarrasties 4 no riita un dzeerumaa iegaazties gultaa blakus savam beernauklim, tad arii vinjam buus shaada iespeeja. liidz shim dazhaadu apstaaklju sakritiiba shaadus muusu izgaajienus (katram nedaudz savas dziives) ir limiteejusi.

piektkaart, ir viirieshi, kas nemaak tuseet taa ar praatu. ir bijushas paaris reizes muusu kopdzives laikaa, kad jaunietis ir paarradies taa kaa papanovs no 12 kreesliem pirms izsoles. un tas manii izraisa riebumu. taadu, ko ne ar pankuukaam, ne ar saldeejumu kopaa neapeediisi.

tiesa, man skolaa kaadreiz bija kulturas veestures skolotaajs, kursh teica, ka daudz sveetiigaakas ir taadas pamatiigas orgjijas ilgaakaa laika periodaa, kuraas izlaadeet visu spriedzi, nevis shad, tad, ar regularitaati un pa druskai, ar praatu. un iespeejams, ka tieshi shaadu orgiju iztruukums manaa dziivee (ko gan pie taa vainot, ja ne mani pashu un paarspiileeto pienaakuma un taa ir pareizi apzinju) ir uzlicis raamjus arii manaa tuvumaa esoshajiem. iespeejams, es pati vienreiz noraavusies skatiitos uz jeedzinu - personiskaa briiviiba, pavisam savaadaak.

ai, her, aizmuldeejos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2005-09-19 12:19 (saite)
Skan jau skaisti ij gari. Takš ne mazākās norādes par vīrišķa emocionālajām vajadzībām. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-09-19 12:24 (saite)
viirieshiem ir emocionaalaas vajadziibas?
labi, just kidding, zinu, ka ir. un liidz zinaamam laikam ar patiesu prieku un entuziasmu apmierinaaju gan taas, gan fiziskaas. tachu pienaak briidis, kad otrs cilveeks labo, kas vinjam tiek sniegts saak uzskatiit par passaprotamu. un briidii kad tu pats esi zitukshots tikai spiezh un prasa, spiezh un prasa. un tad iedegas spiits. un tad ir auzas.

pie tam, es varbuut neizprotu pareizi jeedzienu VIIRIESHA emocionaalaas vajadziibas. es esmu uzskatiijusi, ka visiem cilveekiem taas ir vairaak vai mazaak vienaadas, neatkariigi no dzimuma. tapeec esmu devusi to, ko pati esmu gribeejusi sanemt. bet varbuut es kljuudos un no taa celjasd visas nepatikshanas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]puce
2005-09-19 12:28 (saite)
a par vīrieša emocionālajām vajadzībām lai rūpējas viņš pats. tāpat kā es par savējām rūpējos. ja kādam ir kāda vajadzība, tad tādam ir dota arī mēle mutē, lai to pateiktu skaļi, skaidri un saprotami. viss ir apspriežams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

aleluja
(Anonīms)
2005-09-19 12:32 (saite)
paldies par atbalstu. man jau saaka likties, ka es tieshaam esmu maita.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: aleluja
[info]puce
2005-09-19 12:37 (saite)
man arī būtu iebildumi pret jēdzienu "izdresējusi" - dresēt var suni vai cūku cirkam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

nu bljin
(Anonīms)
2005-09-19 12:49 (saite)
nu pateicu es taa, nu pateicu, ko nU?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

neba nu nejauši
[info]puce
2005-09-19 12:50 (saite)
principā tas liecina par attieksmi pret otru pusi. un neliecina neko labu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: neba nu nejauši
(Anonīms)
2005-09-19 12:59 (saite)
principaa, tas var liecinaat arii neko labu par otru pusi, kura shaadas plaisas rashanos ir veicinaajusi vai nav kaveejusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?