ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-05-30 12:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par seks un izklaides tūrismu
Šādus vārdu savienojumus un piemērus dzīvē jau tiku skatījis izsenis, novērodams sarkstošu deviņpadsmitgadnieci siekalaina un pārbarota piecdesmitgadīga itāļu pipelštoka skavās.
Kolēgas reportēja kā Vecrīga ir izskatījusies šajā vīkendā. Nu jau brauc netikai pārbaroti tēviņi un hitlerjūgends ar piecpadsmit fotoaparātiem, bet arī jaunu smurguļu brigādītes, kas ir kā klajs pierādījums tam, ka šeit ir divkapiku valsts uz kuru vīkendā var atbraukt jebkurš piņņains koledžas students.

Jādomā ka bariņš ar britiem, kuri svinēja kaut kādu vecpuišu ballīti, vakara noslēgumā norāvās pa gurķi un piedevām vēl tika aplaupīti, bet tas ir vājš mierinājums.

Jābrauc uz Londonu vai Parīzi, jāsameklē viņu "japiju" tusēšanās vieta, skaļā barā jābrien iekšā, jāizturās pret pārējiem un staffu no sērijas:" eu tu tur, pavācies malā un atnes man drinku, fiksi!" Tieši tā kā viņi šeitan, jāsvaidās ar piķi un jāliek saprast ka pie vajadzības nopirksim ne tikai viņu pašu bet arī viņu mammas pēcpuses. Un jāsaka ka mēs no Latvijas un Latvijā visi tādi, tak što nelien, ar koledžas stipendiju un klerka aldziņu būs pa īsu. Kaut kā tā. Vienīgi žēl, ka tāds vīkends izmaksātu tikpat cik mēnesis Vecrīgā :))))


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]xoox
2005-05-30 16:14 (saite)
Es jau sen domaaju, ka vajadzeetu uzorganizeeties un riikot pretpasaakumus. Vislabaak selektiivi dot pa gurkji.
Te, Londonaa, riiko speciaalas "snag-party", kas jau no pasha saakuma tiek pasniegtas kaa brauciens uz zemi, kur ir leets alus un leetas meitenes. Pretiigi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lavendera
2005-05-30 16:17 (saite)
vai tad vietējie bukleti "velkam in Riga" un plakāti lidostā nereklamē tieši to pašu???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jff
2005-05-30 16:21 (saite)
Tā ir - tie lielie Dolls plakāti kā viens no pirmajiem, ko ierauga pēc izkāpšanas no lidmašīnas, vēl pirms pasu kontroles. Un attiecīga satura brošūriņas izliktas paņemšanai tur, kur jāgaida koferus. Nekas jau nav nejauši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]xoox
2005-05-30 16:25 (saite)
Nezinu, neesmu redzeejis, bet ja valsts sevi reklamee ar skaistas sievietes atteelu, tas ir tikai normaali. Vai tur varbuut jau cena virsuu? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lavendera
2005-05-30 16:29 (saite)
Sen neesmu redzējusi nevienu bukletu, bet man šķiet, tur bija tā saucamās "šiatsu" un intīmpakalpojumu reklāmas. Palabojiet mani kāds, ja kļūdos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?