qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2017-09-07 02:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: excited
Mūzika:Zero Cult & Suduaya - Rising Sun - YouTube : https://www.you
Entry tags:anonīmie, bans, cenzūra, izmaiņas, pārmaiņas

par ononīmiķiem un tukšcibjiem — raus!
Kopš šīs dienas anonīmie komentāri vairs nav atļauti, un komentētāji, kuru cibās nav ievērības cienīgu ierakstu, tiks banoti. Jo ar tādiem nav interesanti, prakse rāda, ka nav arī nekādas praktiskas atdeves no komunikācijas ar tādiem/tādām. Jūs, ononīmiķi, neko nepienesat, nekādu vērtību; un jūsu viedokļi ir neauglīgi, diskusiju un augšanu nerosinoši. Ja man kādreiz dzīvē vēl sagribēsies internetu vidē latviešu valodā negatīvi noskaņotus, dauniskus tekstus no idiotiem, tad uzmeklēšu delfi.lv, varbūt tādi tur vēl būs saglabājušies komentāru sadaļā, ghh :-D Es šos sūdus jūtos transcendējis bišķiņ, paldies.

Priekš friends only vai pilnīgas dzēšanās gan esmu mazliet par slinku. Lasiet un siekalojieties, jo nelasīt ta jūs nevarat, atkarībiņa no stipras personības ar īpatnu viedokli much? ^_^

Vēlu sauli! :-)

Zenzūra bwahahaha!

P.S. Jūs, ononīmiķi un tukšcibji, dzīvojat melos un pašapmānā. Bet kāpēc? Jo spožā laimes un patiesības gaisma ir brīvi pieejama ikvienam, un vēl jo spožāka tā ir tādiem kā jūs, pazudušiem un maldos sabridušamies.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2017-09-09 11:23 (saite)
kas ir ievērības cienīgi ieraksti? :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]qgmr101
2017-09-11 13:41 (saite)
Tie ir tādi ieraksi, uz kuriem paskatoties, man rodas sajūta, ka tie ir ievērības cienīgi. Tavi ieraksti, kurus redzu, balansē uz robežas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?