qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-07-09 22:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:atskaite, konspektīvi, piektdiena

Konspektīvi par piektdienu
Gulēt biju aizgājis plkst. 5-os; piecēlos ap plkst. 10.00. Paģiras pēc vakardienas lieliskā vakara.

Bija mazs jūtu uzplūds — greizsirdība! Tā vienkārši, bez iemesliem, bez mērķiem, vienkārši emōcijas. Apbrīnojami. Sen neko tādu nebiju jutis! Man patika =)

Virtuvē mani 2 reizes samulsināja [info]psihz_roniz %-)

Brokastīs: augļi, auzu pārslu putra.

Uz darbu neaizgāju:-/ Tas mirklis, kad beidzot izlēmu uz darbu nedoties, bija tik atvieglojošs! Patiešām man ar darba vietu kaut kas nav salicies pareizi; cauri ir ar mani tur. Vienīgi grūti būs bez naudas dzīvot %-)

Pēc tam diena ritēja jautri un raiti!

Aizgāju uz banku, pieteicu jaunu bankas karti un vēl visādus pakalpojumus viņi man iesmērēja (patiesībā daži no tiem pat izdevīgi).

Satiku grāmatas — Epifānijas (I. Ziedonis) — pārdevēju (no ibook.lv), iegādājos grāmatu. Ls 1,00. Man patīk, kā pamazām veidojas mans grāmatplaukts :-)

Paēdu pusdienas McDonalds.

Devos uz servisu pie G., saņēmu salaboto auto. Sataisīts superīgi, pēc tam CSDD vēl palīdu zem pacēlāja paskatīties — nu kā konfekte!

Aizbraucu uz CSDD, izgāju tehnisko skati. Veiksmīgi :-) Principā uz CSDD braucu nelegāli, jo skates autiņam vairs nebija, un vienas dienas atļauju arī nosieroju izņemt. Bet es tā izštukoju, ka ceļu policisti gan jau sargā un regulē bērnu dziesmu un deju svētku trafiku, tā ka viņu nebūs; un tā arī izrādījās, nevienu pašu CP ekipāžu nesastapu — paveicās :-)

Autiņš bija kādu laiku pastāvējis, un es šodien braucu ļoti mierīgi (ar pārāk zemiem apgriezieniem, kā es to parasti daru); nu lūk: un auto uzpeldēja vecais niķis ar akumulatoru. Vārdu sakot, dabūju akumulatoru stiept augšā pa trepēm (smags, maita) un uzlādēt :-)

Vakarā paskrēju — 11,5 km.

Gulēt iešu ap plkst. 23.40. Interesanti, cikos rīt piecelšos, un kā jutīšos.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

atļauja
(Anonīms)
2010-07-11 21:37 (saite)
Vienas diena atļauja tiek piešķirta tāpat, ejot apskati. Lieks risks, ņemot vērā, ka atļauju var nokārtot CSDD e-pakalpojumos pāris min. laikā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?