qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2014-01-23 21:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: irritated
Mūzika:▶ Carbon Based Lifeforms - The Path [Full Album HD] - YouTub
Entry tags:atkarības, interneti, lasīšana

4diena nolasīta internetos
šodien arī feil. interneti, interneti, interneti, interneti, galva tagad tik trula kā spainis un tīri fiziski nelabums nāk. es tā no darba nekad neesmu noguris kā no internetu lasīšanas.

pretīgi, negribas nevienu satikt, ne ar vienu runāt

jāurķējas sevī, jāatrod, kas īsti to izraisa
es gan zinu, kas, man šķiet, ka zinu gan. visādi sīkumi, visādas lietas, kas nav izdarītas, visādi aspekti, kuros pats sevi esmu nodevis. un vēl arī milzīgā neskaidrība, pasaule tik plaša, tehnoloģiju tik daudz, nevar saprast, kuras ir vērts mācīties

alkoholus neesmu dzēris no 4. janvāra, tas palīdz, vismaz labi izguļos un nav no rīta nelabuma sajūtas :-)

nu gan jau kaut kā

domājams, ka šis beigsies, kad man būs pa īstam apnicis



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aspirins
2014-01-24 15:12 (saite)
tikko izbeigsi sevi šaustīt, nemīlēt un paģērēt no sevis kaut ko nezinko (pa īstam un pilnīgi godīgi, ne tikai galvā, bet arī sirdī) lietas parādīs citus skatu lenķus un krāsas, skaņas, smaržas, garšas un tas notiks bez jebkādas piepūles, pats no sevis.
protams, drīkst justies arī sūdīgi nonstopā, bet kā gan tas Tev palīdz un kalpo, ko Tu no tā gūsti? vienmēr ir izvēle. esi sev kādreiz pajautājis - ko ES gribu? ko ES patiešām ,patiešām gribu? un tad paklausījies sevī, mierīgi, bez uzbrukuma vai apšaubīšanas.
pirmoreiz, kad sev pajautāju un sadzirdēju atbildes, sabijos, jo tas bija kas pavisam cits nekā tas, ko sev nepārtraukti iestāstīju kā savas vēlmes. un tad ir jautājums - vai esi gatavs dzirdēt godīgās atbildes no sevis? ja jā, tad nebūs iespējams nemaz sevi nodot, jo patiesais Es nekritizē un nekonfliktē ar sevi, neko nepaģēr, neliek sev dot nekādus solījumus, zvērastus, vnk pieņem visu kā ir un ļauj sev vēlēties, ļauj sev priecāties, atļauj sev dzīvot un būt. bez pretenzijām.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?