qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-07-02 12:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:krāvēji, pārvadātāji, šaubas

Šaubas un krāvēji, miega deprivācija un murgi, saņemšanās + UPD
Nekādi nevaru saņemties un piezvanīt kādiem mantu pārvadātājiem no zip.lv.

Mazliet dekompozicionēju un sapratu, ka jautājums un šaubas nav vis par pārvadātājiem un krāvējiem, bet gan par to, vai es patiešām vēlos dzīvot tur, kur šobrīd dzīvoju. Jo, kad būs atvestas arī tās 4 mēbeles, mainīt dzīves vietu būs sarežģītāk.

Mana istaba, dzīvoklis, kurā tā atrodas, un kaimiņi ir ļoti OK, bet tā problēma ar miegu totāli nomāc, es jau mēnesi jūtos ne savā ādā.

Vai spēšu nekvalitatīvā miega problēmu atrisināt ar agrāku gulēt iešanu, tumšiem aizkariem un iestiklotu loga rūti? Lūk, par ko ir jautājums.

Patiesībā arī velniņš dīda: ja es iemācīšos gulēt Brīvības ielas istabā, tad es principā varēšu gulēt dajebkur :-D

Ko būtu vajadzējis darīt? Vajadzēja piekārt tos nelaimīgos aizkarus jau pirmdien, un paskatīties, kā būtu. Bet nē, man vajadzēja svētdien sadzerties, tad pēdējā pusstundā haotiski šaudīties pa Depo un saputroties un neko nenopirkt. Tad sadzerties arī pirmdien un norakstīt gan pirmdienas vakaru, gan otrdienu zaudējumos. Tad sagaidīt, kamēr auto beidzas skate (kas padara aizbraukšanu pēc aizkaru stangām krietni sarežģītāku).

Ak, pie velna, aiziešu paēst pusdienas, atnākšu atpakaļ, sākšu zvanīt pārvadātājiem, un sestdien pārvedīšu mēbeles. Nekādu “ja” un nekādu “kā būtu, ja būtu”! Vai nu nogrimšu pavisam, vai arī izpeldēšu kā krutāks cilvēks :-)

P.S. Vēl jau ir variants ar gultas pārbīdīšanu, ja nu patiešām kādas āderes vai whatnot. Mistikai neticu, bet, ja tas strādātu, tad man patiesībā vienalga, es savu viedokli varu arī dažreiz norīt. Tik traki man ar to neizgulēšanos šobrīd ir :-)

P.P.S. Nu es taču nemurgoju par to miegu, reku maijā es pats no sevis, bez modinātāja, cēlos plkst. 6-os un skrēju vēl!

— — —

UPD. Paldies par labajiem padomiem un ieteikumiem, miega un transporta sakarā :-)

Par transportu: sazvanīts, nolīgts! Tātad rīt, sestdien, plkst. 10.30 (ceru, ka neaizgulēšos) man jābūt PAV (Pierīgas Apdzīvotajā Vietā), no turienes tad arī tiks pārvestas mantas uz Brīvības ielu. Padārgi tāpat sanāks, jāmaksā par 2 stundām, jo gabals vispār jau ir paliels, tad vēl stāvi arī ne tie zemākie un lifta ta nau (ne tur, ne te) :-) Izvēlējos vienīgo sludinājumu ar video (kaut arī filmiņas sižets nau ekstrēms LOL, bet vienalga forši, ka cilvēki izmanto zip.lv iespēju pievienot pie sludinājuma arī filmiņu, es atbalstu).

[info]src’am par mani ir radies kaut kāds nepareizs priekšstats, gan par manu dzimum-aktīvītāti, gan par alko dzeršanu :-D



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]src
2010-07-02 13:09 (saite)
šitie bija labi, ātri un visnotaļ pieklājīgi - 27090709, http://www.kravasbuss.lv/. Busiņš ar krāvējiem laikam 20Ls stundā, 3+2 divānu komplektu no pārdaugavas mājas uz centra ēkas 4. stāvu nogādāja stundas laikā.

(Atbildēt uz šo)


[info]src
2010-07-02 13:11 (saite)
vēl baumo, ka, dzerot mazāk, labāks miegs:P

(Atbildēt uz šo)


[info]ballbalone
2010-07-02 13:12 (saite)
man arii miegs atkariigs no taa uz kuru debespusi gava gultaa. japaanji jau sen shito joku atkodushi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?