qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2011-12-20 20:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:P.O.R.N.O. & Co kaut kas no kaut kā kur tik forši fōnā bļaut
Entry tags:alus, ikdiena, ikebana, ikediena, šmiga

otrdienas pālis stulbas skaņas mūziciņas pavadījumā :-)
Znk (ZiNi Kāpēc, tāpat kā vnk == VieNKārši un stc = STarpCitu) ir zajebis' atnākt uz darbu plkst. 9.00? Jo no darpa var iziet īsi pēc plkst. 18-tiem, un pa ceļam paņemt 4 bundžiņas alus, un pie vakariņām arī piedzerties; un pālī esot un pornu skatoties (šobrīd kaut kāds iestāviens uz Faye Reagan, es pat nezinu, kādēļ, nu, foršie vasarraibumiņi uz sejas (jā, arī pornu skatoties sejai ir nozīme)), vārdu sakot, esi jau pārpālī un bez alko, UN!!! Ir tikai plkst. 21.02, tātad plentijs of taims iepirkt vēl šmigu!!! Zajebca!

KaroCh, modiniet mani no rītiem, tanks, [info]piromaans :-) (sawļuks un 2 mēnestiņi!!! LOL)

A par manu darba dienu šodien — tupīju (trulojos) jau nu briesmīgi, bet tomēr plosījos kaut kādās konsōlēs vairākiem servēriem, tur kopēju kaut kādas postgresa datubāzes un liku apačus un tomkatus, un sāku beidzot saprast debiāņveidīgos, un arī frēžbjāzdnie ir forši, pox. Iemācījos vairākas jaunas vim-a komandas, principā vim ir šausmīgi DAOīsīgs teksta redaktōrs tādā ziņā, ka tas kaut kā uzmundrina iedarboties ar tekstu nevis primitīvā monkīja līmenī, bet gan meta-ko-es-gribu-izdarīt-ar-šo-tekstu līmenī; teiksim — primitīvākais piemērs — izdzēst 5 simbolus ir komanda "5x"; stulbajās pseidointiūtivajās vidēs nāktos vai nu 5 reizzes spiest uz del, vai arī vispār ar to stulbo peli selektēt un spiest del, pizģec, kā civlēki pieļauj tādu uebiščnoķ vispār!

Ā un vēl es ievēroju, ka Rīgā plkst. 7.30 — 9.30 uz ielām ir skaisti, darbīgi, aktīvi, kopti cilvēki (es te vairāk par sievietēm runāju, jo par džekiem man pa lielam pox). Bet pēc plkst. 10-tiem vazājas tik visādi lūzeri un dzīves pabērnes.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sursurs
2011-12-20 22:28 (saite)
jā - paldies, ka atgādināji par tiem lūzeriem LOL

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?