Thu, Jan. 9th, 2014, 11:40 am
nom nom, Rūdolf

[info]kautskis atgādināja, ko es gribēju izstāstīt kā turpinājumu balādei par balodi — iespējams, neticēsiet*, bet Vecgada vakarā ēdu ziemeļbriedi, ar lidmašīnu atceļojušu no Somijas ziemeļiem. Nebija ne vainas, mans iekšējais gurmāns nemācēja pateikt, ko tieši tā garša atgādina, bet kopumā bija labi.

* Skudriņa Tipa ticēja? Neticēja.

Thu, Jan. 9th, 2014, 02:14 pm
[info]krazuu

Ir labs, bet, manuprāt, nekas Tik Īpašs. Esmu ēdusi vairākkārt un dažādos veidos. Līdzīgi kā ar varžu kājām vai gliemežiem - ir ok, bet nekas īpašs. Vismaz man kā somzviedru uzņēmumā strādājošai jau n gadus, thh :) Viņiem tak tur tās briežu audzētavas gandrīz tikpat, cik mums cūkaudzētavas - ok, ok, čakars lielāks un ekskluzivitātes piegarša utt, bet tā pa lielam nasingspešals. Bet ir jauki, ka pagaršoji - vajag viskautko dzīvē izmēģināt un pārliecināties :)

Thu, Jan. 9th, 2014, 03:09 pm
[info]pzrk

Jā, nu šajos platuma grādos tiešām bija tāda viegla delikateses piegarša. :)

Thu, Jan. 9th, 2014, 03:20 pm
[info]krazuu

Izklausās, ka tu no Mehiko runā :D

Thu, Jan. 9th, 2014, 03:26 pm
[info]pzrk

Si!