Tue, Feb. 1st, 2011, 12:41 am
sociālais

Ou, bļin, arī Semagic mēdz nokārties, pazuda viss ieraksts par "Sociālo tīklu". Šodien vairs nav iekāriena rakstīt no jauna.

Kopsavilkums: pēc pamatotām pārdomām vērtējumu pievilku līdz 8 džesijiem, bet Oskaru vairāk par 1 diez vai tā filma dabūs.

Tue, Feb. 1st, 2011, 12:47 am
[info]sissy

Nu, nu - kurā kategorijā tad Tu šamējai Oskaru piešķīri, ja drīkst zināt? :) Es atkal pārskatīju sarakstus un nodomāju, ka šits mūvijs pigu dabūs, ne mazo vīriņu paglāstīt.

Tue, Feb. 1st, 2011, 12:56 am
[info]pzrk

Dzīve ir pārsteigumu pilna. :)
Ar to gribēju teikt, ka es mēģināju objektīvi novērtēt, vai Akadēmija varētu kādu Oskaru viņiem iešķiebt. Sava ieraksta paplašinātajā un diemžēl nepublicētajā versijā izvērsos arī par to, ka, neskaitot filmas varoni, kurš, dažus gadus jaunāks par mani būdams, ir sasniedzis megadaudz, arī filmas veidotāji galu galā ir augstas raudzes profesionāļi un kas nu es būtu, lai varētu viņus kritizēt. No otras puses, izbaudu demokrātiskas sabiedrības vārda brīvību un kritizēšanas iespēju, un salīdzinu to ar iepriekš redzētām filmām.

Atgriežoties pie jautājuma, es pieļauju, ka kādu statuju šī filma varētu dabūt parastam skatītājam grūtāk tveramās kinematogrāfijas jomās — par režisora, operatora vai montāžas darbu.

Par mūziku es atsakos vispār kaut ko prognozēt. :)