Wed, Nov. 22nd, 2006, 01:31 am
lētie avioreisi, up my...

Ja godīgi, esmu sevi nošokējis ar savu fikso ideju, nu, ar to es domāju, idejas fikso realizāciju. Tagad domāju, ko darīt tālāk. Lieta tāda, ka - hops, es esmu nopircis lidmašīnas biļeti, braukšu ciemos pie paziņām Vācijā. Apmēram pirms diennakts tā ideja strauji materializējās, bez īpašas apdomas. Viss jau būtu baigi forši, idejai nav ne vainas, visa transporta ķēdīte, ieskaitot auto īrēšanu, ir apdomāta. Tas, ka vēl nav ne jausmas, ko tieši es tur darīšu, mani neuztrauc. Drīzāk man sāk likties, ka es esmu sapinies savā meistarībā, taisoties braukt viens pats.
Un šis nav gandrīz nopietns sludinājums kā pirms tā kāda mēneša, kad piedāvāju kolēģus cibiņus par brīvu aizvizināt uz Tallinu. Šis ir bik citādāk.

Rīts būs gudrāks par šo vakaru. Vispār šā stāsta morāle ir tāda, ka bla bla bla. Un šā stāsta būtība ir tāda, ka es tagad cenšos sevi saturēt rokās un nesākt nakts vidū bez apdomas sūtīt īsziņas un klaigāt apkārt, ka man vajag kompāniju.

Wed, Nov. 22nd, 2006, 10:13 am
[info]zuzanna

Par nokļūšanu lidostā - būs speciāli 22. autobusi, kuriem būs maršruts no Rīgas autoostas. Bet par to laikam vairāk varēs uzzināt www.rigassatiksme.lv. Vispār Samita dienās ir paredzēts, ka uz lidostu dodas tikai lidotāji, nekādi pavadītāji un vispār latvieši mierīgi sēž mājās un nekur ārā nekustās. Galvenais - ļoti laicīgi ierasties lidostā un gatavoties uz to, ka lidmašīna var izlidot arī ar 3 stundu kavēšanos.

Wed, Nov. 22nd, 2006, 10:16 am
[info]efix

Tas izklausaas "patiikami". Tipa, izbrauc no Riigas Centra 4h ieprieksh, esi lidostaa 3h ieprieksh, bet peec tam veel pazinjo, ka lidmashiina izlidos peec 3h. :D 6h Riigas lidostaa, nomirt var aiz garlaiciibas. Labi, ka man Lattelecom WiFi daudz bezmaksas stundas:) (ceru, ka laptopus lietot driikstees..)

Wed, Nov. 22nd, 2006, 10:40 am
[info]zuzanna

Uz to tiešām ir jācer. Bet būs jau labi.

Fri, Nov. 24th, 2006, 07:32 pm
[info]merlot

tā. nu jūs mani sabiedējāt; man samits iekrīt gan turp, gan atpakaļ :/

Fri, Nov. 24th, 2006, 11:11 pm
[info]pzrk

Labā ziņa ir tā, ka, atpakaļ braucot, Tu jau zināsi, kas Tevi sagaida un vairs nebūs tādas šausmas. ;)
Turklāt diez vai ielidojušajiem pasažieriem būs jāgaida tik ilgi kā izlidojušajiem.