Anne ([info]puuce) rakstīja,
@ 2008-12-01 13:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:Ķīnas medicīna

Pagājušajā nedēļā es biju pie labākā tradicionālās medicīnas speciālista un herbālista Glāzgovā. Teju pa blatu :D Bija ĻOTI interesanti. Mans ģimenes ārsts noteikti daudz vairāk paļaujas uz manis pašas vērtējumu. Nerunājot par pulsa mērīšanu un manas mēles pētīšanu, tik daudz dažādu jautājumu par manu dzīves veidu, slimībām un sajūtām nebiju atbildējusi nekad mūžā. Lai būtu "ausu jautājums", bet par kādu pavisam citu hronisku stāvokli man pajautāja tūlīt pēc mēles apskatīšanas.

Tagad man ir divu mēnešu krājums ar 1) augu tēju, kas ir jādzer pirms gulētiešanas un 2) kapsulas, kas ir jālieto pirms ēšanas. Vēl man vajadzētu atturēties no piena un piena produktiem (bet to es zināju jau sen, un man tas patiešām palīdz), un ir jāiegriežas turpat martā.

Vēl mēs ļoti jauki parunājām par ārstniecības augiem vispār. Viņam ļoti patika tas, ko es stāstīju par zāļu tēju izmantošanu Latvijā.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]puuce
2008-12-03 09:40 (saite)
Man teica, ka vajagot meklēt pilsētās ar kārtīgu un ilglaicīgu ķīniešu kopienu, un jāprasa, kur tas cilvēks ir mācījies.
Es samaksāju ap 100 mārciņām, kurās ietilpa konsultācija + tie augu maisījumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]within
2008-12-03 15:09 (saite)
ui, par dārgu. kaut kad, kad nebūšu nabaga students, paintresēšos vēlteiz! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?