Anne ([info]puuce) rakstīja,
@ 2008-11-12 17:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
summary
Trīs nedēļas Parīzē bija lieliskas. Manu privātstundu pasniedzēju sauca Cēzars, un viņš mēgināja savu vārdu attaisnot. Pirmo nedēļu viņš mēgināja mācīt pēc savas metodes, bet tad man viņu izdevās pārliecināt, ka prātīgāk mums būtu sadarboties pēc manas metodes. Brīdī, kad viņš tika pāri sajūtai, ka viņš zina labāk, mūsu sadarbība izvērtās ļoti auglīga.

Darbs pārcēlies uz jaunajām telpām. Tagad uz pasauli skatos no divdesmitā stāva.

Skatos Tjūdorus. Man ļoti patīk, burvīgs seriāls. SO uz nedēļu aizdevās uz Skotiju, tādēļ uz pusslodzi arī tīru māju. SO man ir ĻOTI parādā, jo man riebjas, riebjas tīrīt un kārtot.

Es gan neprotu vadīt mašīnu un tiesību man arī nav, bet kopš sestdienas man pieder jaunā Honda Jazz. Kā lai iemācās vadīt auto, ja nav nekādas motivācijas? Ko darīt, ko darīt? Ko man dotu autovadītāja tiesības? Es dzīvoju 6 minūšu gājiena attālumā no darba.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]within
2008-11-18 12:49 (saite)
Autovadītāja tiesības ir lielisks ieguvums, jo tas dod lielu brīvības sajūtu. Mans viedoklis gan ir teorētisks, jo pašai nav tiesības. Vēlos kārtot, taču nevēlos mācīties angļu stilā, jo neplānoju šeit pavadīt lielāko dzīves daļu, pie tam šeit ir ļoti dārgi. Taču, ja iespēja - izmanto! Nenožēlosi.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?