putnens ([info]putnens) rakstīja,
@ 2009-04-28 21:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pirms divām cigaretēm, puskrūzes tējas un vienas telefona sarunas es pabeidzu grāmatu. un visu šo laiku mani nepamet patētiska sajūta, ka es nupat izlasīju savā dzīvē svarīgāko grāmatu. pagaidām vēl nevaru pamatot, kādēļ, un rakstiski diez vai arī kādreiz varēšu, bet arī ģeniālāko grāmatu. katrā ziņā vienīgo, kuras pēcvārdā autors pasaka paldies lasītājam, ka izlasījis. reto grāmatu, kuru izlasot šķiet, ka visu lasīšanas laiku esmu dzīvojusi autora ērmīgajā, taču tik dzīvu un patiesu stāstu pārpildītajā galvā. taisni vai prasās uzrakstīt sludinājumu ar tekstu: "meklēju kādu, kas izlasījis to pašu. vienalga, pirms cik cigaretēm, krūzēm tējas un telefona sarunām. es gribu ar tevi iedzert."


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Atvaino, jakaut ko putroju
[info]shelly
2009-04-28 21:49 (saite)
Bet ja runa ir par "Apsēstajiem", man tas pēcvārds likās bezprecendenta bezgaumīga lielīšanās ar sava sarakstītā šausmīgumu. "Ja jūs vēl neesat noģībuši, tad vismaz apzinieties, ka cilvēki ir ģībuši pa labi un pa kreisi!"
Bet tas laikam tikai apliecina, cik kolosālas ir grāmatas - katrs tajās saskata ko citu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Atvaino, jakaut ko putroju
[info]putnens
2009-04-29 08:48 (saite)
viss pareizi. tā gan ir un tur, tajā dažādībā, kā tās katram atklājas, ir baigais skaistums.
bet man tas pēcvārds patiešām likās aizkustinošs. kā tāda neveikla, bikla taisnošanās par uzrakstīto. un vēl kā tāds izbrīns, lepnums par lasītāju un, jā, varbūt, pat uzslava vienlaikus ar pateicību, ka esi bijis blakus visu n-to lappušu garumā un gājis kopā ar viņu tam visam cauri.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kants
2009-04-29 02:29 (saite)
kā sauc?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?