Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2006-09-24 20:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā taisa mežrozīšu augļu ievārījumu? Pēc kā tas garšo?
Kā vēl sagatavo mežrozīšu augļus un kā tos lieto?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2006-09-24 23:38 (saite)
Un kaa jamos gatavo teejai? vienkaarshi kaltee? vai ieprieksh kaa "nopucee"? Un kaa pareizi vaara to teeju???
/tu taads zinosh mums - mosh zinaasi padomu dot :)/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

:))
[info]ugunszirgs
2006-09-25 18:22 (saite)
Mežrožu pa-augļus pirms iežāvēšanas tik un tā atsēklo ;))) variants - daļiņas sajauc ar cukuru (kā cidonijas). Sīrupu iejauc dzerami siltā ūdenī, kaltētos pārlej ar stipri karstu, ļauj dzērienam iekrāsoties, pievieno medu (cukuru).. bet varbūt savādak...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?