Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2006-09-24 20:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā taisa mežrozīšu augļu ievārījumu? Pēc kā tas garšo?
Kā vēl sagatavo mežrozīšu augļus un kā tos lieto?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lepele
2006-09-24 22:08 (saite)
tās mokas ar auglīšu spalvu tīrīšanu nav tā darba vērtas. labāk izmet, un nopērc aptiekā gatavu sīrupu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]le_minga
2006-09-24 23:38 (saite)
Un kaa jamos gatavo teejai? vienkaarshi kaltee? vai ieprieksh kaa "nopucee"? Un kaa pareizi vaara to teeju???
/tu taads zinosh mums - mosh zinaasi padomu dot :)/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

:))
[info]ugunszirgs
2006-09-25 18:22 (saite)
Mežrožu pa-augļus pirms iežāvēšanas tik un tā atsēklo ;))) variants - daļiņas sajauc ar cukuru (kā cidonijas). Sīrupu iejauc dzerami siltā ūdenī, kaltētos pārlej ar stipri karstu, ļauj dzērienam iekrāsoties, pievieno medu (cukuru).. bet varbūt savādak...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]putnelis
2006-09-25 09:08 (saite)
mjaaa... kalausiishu uz vaarda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divainic
2006-09-28 08:48 (saite)
cik no bērnības atminos, čakars bija baigais ar tīrīšanu, bet nu rezultāts un mīkstas baltmaizes.... mmmmmmm

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?