Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2006-07-27 15:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pilns ledusskapis
Ko lai dara? neko vairs daudz ielikt ledusskapī nevar - zaptes gada, 2 gadus vecas, visas paštaisītas vai dāvinātas ar mīlestību. Pankūkās taisīt? Bet cik tās pankūkas var ēst? Dzērienus taisīt? Tējā cukura vietā? Melnā vai zaļā tēja ar zapti.... kruti.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]laukuroze
2006-07-27 16:17 (saite)
Sambuks!!
mēs jo par Pūsli saucam:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maris
2006-07-27 16:18 (saite)
Nu nez... Gan Vidzemē, gan Kurzemē esmu dzirdējis jamo saucam tikai un vienīgi par sambuku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]laukuroze
2006-07-27 16:20 (saite)
es jau neapstrīdu..
es priecājos uzzināt, ka jamam ir tāds cēls vārds. ar to -Pūslis, Pūslis..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fxp
2006-07-27 16:50 (saite)
Kā to joku gatavo?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maris
2006-07-27 17:04 (saite)
Nu... iesit traukā pāris olu baltumus un 15 minūtes kuļ, kamēr tā ola pārvēršas tāda diezgan gaisīgā masā. Pa vidu procesam piemaisa samīcītas ogas vai zapti.
Ēd kā uzpūteni ar pienu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fxp
2006-07-27 18:47 (saite)
Izklausās feini, paldies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?