Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2004-11-15 14:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pastaigājos pa ciemu ij nopirku zivis. Tagad muhtierēšu kotletes :)
Atnāks MaKo ij pateiks kā tās zivis sauc 8)

Tātad - ņem kg zivis, izrauj vidējo asaku un lielākās asakas, iekšas un zvīņas. Samaļ 2 reizes. iemet 3 sīpolus, 2 rikas baltmaizes, ķiplokus, kuri nolobīti, bet neapēsti, pāripalikušās 2 olas, piemet citronpiparus, sāli un kopējo zivs garšvielu, žāvētas dilles. Ar karoti ņem gabalus, apviļā miltos (jo rīvmaizes nav) un cep eļļā.
Kad uzceptas atklājas, ka sāls tomēr bija par maz.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]teolits
2004-11-16 18:25 (saite)
Ja tev mājās pioktanīns ( tāds zils ) vai lugols, smilšērkšķu eļla - kaklu var izsmērēt. Tikai neēd madu, sāpēc vēl vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?