pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-06-10 21:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
:)
Nu vai ir veel kaadi argumenti pret piespraadzeeshanos? :DDD
http://ziza.ru/video/062006/09/cherez_kryshu.wmv


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]romija
2006-06-10 21:28 (saite)
nav :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2006-06-10 21:33 (saite)
Praatiiga meitene :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vacatio
2006-06-10 23:23 (saite)
Es gan parasti piesprādzējos-policijas dēļ, bet reāli neesmu pārliecināta par tā lietderību. Ir draugos kāds no glābšanas dienesta un esmu dzirdējusi daudz stāstu par to cik reiz tieši josta bijusi nāves iemesls. Bet publiski tas VIENMĒR tiek noklusēts.
Uz bērnu piesprādzēšanu un sēdeklīšiem šis, protams, neattiecas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2006-06-11 10:44 (saite)
Besii aara tie, kuri saklausaas, ka esot bijushi paaris reizes, kad izglaabjas, un taadeelj nepiespraadzeejas. Kaut vai piemers, tu nepiespraadzeejies, un kaut kaa sanaak, kad mashiina nolido no celja un met daudz kuulenjus. Tad ir divi varianti, vai nu tu veiksmiigi izkriiti, vai arii taa izkriiti, ka pasham uzkriit virsuu auto. Savukaart, ja sanaak kaut kur uz 90 ietriekties, tipa smagaa shkjeerslii, tad piemeeram priekshaa seedoshais varbuut ar neies no taa bojaa, bet gan to taa, ka aizmugureejais ar savu masu, deelj nepiespraadzeeshanos, tevi vienkaarshi nospiediis liidz naavei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2006-06-11 10:57 (saite)
Clvēki sadeg, jo stresā nespēj attaisīt siksnas. Pagāšruden viena sieviete (jauna) gāja bojā sadursmē, jo uzsitās ar deniņu jostas stiprinājuma vietai. Publiskots tas, protams, netika. Ziņas no tiešiem avotiem. Kāds mans n-tās pakāpes brālēns izdzīvoja, jo ietriecoties betona sienā, izlidoja caur stiklu un piezemējās smiltīs. No mašīnas nekas pāri nepalika. Jā-ātrums bija krietni pārsniegts, bet pieļaujamo pat es neievēroju.
Un mana masa nav tik liela, lai es nospiestu priekšā sēdošo. Bet jau teicu-piesprādzējos policijai par prieku :) Un nu jā-izlidošana pa logu nedarbojas gadījumā, ja ir Air bag..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2006-06-11 11:06 (saite)
Ja aarkaartas situaacijaa nespeej cilveeks domaat, tad taa ir kljuuda seesties vispaar pie stuures. Attieciibaa uz taam pashaam jostaam, cilveekie biezhi nepareizi lieto, taam ir jaabuut pareizi noreguleetaam un nostiepataam, pie kam starp jostu un kjermeni nedriikst buut priekshmetiem piemeeram telefons krekla kabataa. Ja sanaak uzbraukt uz shkjeersli, tad jostas notur tevi vietaa un tu veel varu meegjinaat kontroleet auto. Bet ja no leeciena atradiisies gaisaa vai saanus, kaa tu veel vareesi nospiest pedaaljus un adekvaati groziit stuuri?
Par to pashu nospieshanu. Panjemam fiziku rokaa un izreekjinaam. Kaads speeks jaaiztur kreeslam, ja no aizmugures tas dabuu triecienu, ko radiija 50kg smags kjermenis, ar aatrumu 50km/h?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?