polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2021-10-18 15:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sazvanīju ģā
aiziešu vēl pēc cirrus receptes.
Biju pierakstījusies uz testu, bet šodien nogulēju. Izskatās, ka netaisīšu.
Ja tiešām paliks slikti un vajadzēs ārstu, tad arī domās.

Ja godīgi ar šiem visiem deblajiem plānotajiem ierobežojumiem arī negribu taisīt to c19 testu, jo tad noliks stingrajā karantīnā tā ka pat no mājas nevarēs iziet. Tādas redz idejas viņiem..
Man tā vipār nesanāk nekādas tikšanās ar nekādiem cilvēkiem telpās, un ārpus ļoti reti, pa gabalu, un tā, bet nu te jau pat to grib apgriezt. Idioti!
Prmkārt, kā viņi iedomājas veicināt vakcināciju, ja visu piegriež visiem (tak nevienam nav noslēpums, ka lielākā daļa to pūļu, kas vakcinējas tagad, to dara tikai tāpēc, ka citādi izmetīs no darba, nekur netiks, viss būs slikti, utt..)? Otrkārt, kāpēc tos ierobežojumus neliek loģiski - tur kur reāli ir lielākās iespējas saslimt (redz joprojām ir plānos atļaut satikties privāti līdz 10 cilvēkiem no 2ām mājsaimniecībām) - kāpēc?? Treškārt - noteikumi par regulāru un pietiekamu ventilāciju telpās/transportā, kur satiekas vairāku mājsaimniecību cilvēki - jebkuras publiskas telpas, utt.. Epidemioloģiski droša vide imho nenozīmē "zaļais sertifikāts" un visi saspiesti barā, bet gan telpas, kurās ir svaigs gaiss un vīrusa pārneses iespēja ir ļoti niecīga.
Bet realitātē visi joprojām visās iekštelpās elpo viens otra izelpu (ar visiem baciļiem). Skaidrs, ka tur ir viegli saslimt.
Imho vakcinētajiem epidemioloģiski drošā režīmā (lasīt - svaigā gaisā, tai skaitā telpās, ja ir svaigs gaiss) vajadzēja turpināt ļaut darboties..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2021-10-18 17:30 (saite)
citreiz zināšanai - Actifed ir diezgan līdzīgs. Sanāk dārgāk, jo pseidoefedrīna deva 1 tabletē 2x mazāka, bet toties nav pēc receptes jāiet (kāpēc nevar e-veselībā izrakstīt?!)

Also, fun fact: vienīgās zāles, no kurām man ir interesanta un nekur neminēta blakne - paliek ļoti auksti :D bet tā laikam tikai man

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]polija
2021-10-18 19:42 (saite)
eveselība šodien negāja, tb papusei gāja. Tad jau aptiekā ar var trāpīt, ka neiet. Attiecīgi tā kā man ģā 250m no mājām, tad vieglāk ir pa ceļam uz bd aizmīt pakaļ, nekā palikt bez tabletēm, ja nu tā e-veselība atkal neiet..

Es gan nezinu kura no tām aktīvajām vielām man tur ir tā derīgā un kāpēc, jo man šito izrakstīja jau kaut kad pāris reizes, kad mocījos ar deguna blakusdobumiem tūskas noņemšanai degunam (it kā esmu mēģinājusi šitam pat mērķim arī ārstu izrakstītās citas ārstu ieteiktās pretalerģijas zāles un visādus pūšamos, bet diezgan bezjēdzīgi, šīs ir vienīgās, kas kaut ko reāli līdz..
bet paldies par ieteikumu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?