polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2020-03-24 19:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es vislaik skatījos, ka kuģis stāv otrajā stabiņā: https://www.youtube.com/watch?v=qgylp3Td1Bw augšgalā un vidū.. Ilgi, ilgi. Un pa šodienu kuģis ir nokritis jau uz trešo stabiņu..
Latvija vēl pagaidām turās pa 67o vietu (no rīta pēc iepriekšējās dienas ciparu paziņošanas), un tad dienas gaitā nokrīt dažas vietas zemāk.

Taču pēc vakardien ieviestās "mazāk-testēšanas", man šķiet reālo saslimušo līkne sāks ļoti strauji attālināties no tās, kas būs redzama oficiālajos datos :(


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]veed_logs
2020-03-24 20:22 (saite)
Satraukumam nav pamata, reālā un oficiālā līkne jebkurā gadījumā ir tālu viena no otras visu laiku.

Arī tikko Panorāmā teica, ka paplašināšot testēto cilvēku loku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]polija
2020-03-25 06:23 (saite)
nu ar pietiekami testēšanu, tās vismaz iet apmēram tai pašā virzienā :D
Cerams.
Jo pag 5dien ziņoja, ka bezmaz turpmāk koncentrēšoties pārsvarā uz riska grupām (un tur nebija iekļauti publiskajās vietās strādājošie). Arī visādos paziņojumos presei bija teksti, ka "vai nu sēdiet mājās, vai taisiet maksas analīzes!"..
Protams, ja šis būtu skāris vasarā, būtu tāda ziņā vieglāk, ka mazāk % cilvēku būtu papilnam visādu standarta "saaukstēšanos", kas bieži vien iesākas stipri līdzīgi šitai zarazai. Attiecīgi mazāk būtu zvanu par tēmu, ka ir visi simptomi, vajag analīzes, a rezultātā izrādās ka no šitā vīrusa ne smakas..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?