polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2020-02-21 08:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu, kam ir vairāk bērnu -
šis strādā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daria
2020-02-21 19:55 (saite)
Es meegjinu neuzsveert, ka paliidzu. Mikj reizeem piemirst, ka pats visu maak, tad nu man naakas vinju maigi pabiidiit, piem, es novelku vinjam kreklu un tas kaut kaa vinju iekustina, pats saak darboties, tad es neuzkriitoshi novaacos malaa.

Bet N shobriid gan iet cauri posmam, kad, ja es esmu klaat, visu vajag mammiiiii paliidzeet. Kurpes pati nemaak, vieniigais, ko ar prieku novelk - zekjes vakaraa. Un tad lepni man staasta, ka daarzinjaa pati velkot zekjes kaajaas. Haha. Maajaas, ne par ko. Bet vinjai arii veel nav pat 3 gadi, gan jau tiks arii liidz pastaaviibai, kur liksies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2020-02-21 20:55 (saite)
Vrb ar trešo man sanāktu labāk. Bet nu nebūs man štā praktizēšanās.. :D
Man draudzene domā, ka tas tāpēc, ka es it kā mēģināju piedabūt diezgan agri, lai pati ģērbjas. Tb mudināju pašai darīt, ja redzēju, ka sanāk/var kaut ko. Jo nu viņa jau agri (2,5 gados) prata pati puslīdz visu saģērbt/noģērbt, JA gribēja :D Bet kgan on the other hand - ģērbšanās problēmas mums ir bijušas visu laiku jau kopš 1+ vecuma :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daria
2020-02-21 22:06 (saite)
T.i., vinja ljoti labi maak gan uzvilkt, gan novilkt (kurpes / bikses / valjiigaakus kreklinjus), tikai manaa klaatbuutnee vairs ne.

E ljoti agri (18 meen) paraadiijaas stila izjuuta, ka vinja atteicaas kaut ko / kaut kaadas kombinaacijas vilkt. Tad gan es pateicu, ka, ja es vinju gjeerbju, es izveelos; ja vinjai ir iebildumi, tad pashai jaagjeerbjas. Kaut kaados briizhos ljoti labi straadaaja.

Bet nu vispaar - kas straadaa vienam beernam, nestraadaa otram un otraadi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2020-02-21 23:07 (saite)
ja- šito es ar esmu mēģinājusi. "Bet es gribēju!"
Nu, ja gribēji, Tev bija aptuveni 20min iespēja (pēc maniem 10x atgādinājumiem) PAŠAI paņemt un uzvilkt. Ja es meklēju ģērbju, tad to, ko gribu ES!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?