polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2019-11-05 06:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:auto

Vrb man vienkārši vajag kaut ko šādu?
Cik es saprotu, viņš vnk nebūs jaudīgs. Necik.. :D Kas vrb nemaz nav slikti. Šībrīža ar nav jaudīga, bet nu 2.0 Gāze ar 4x4 un pazeminātajiem pārnesumiem laikam tomēr jaudīgāk nekā 1.0 benzīns.

Sskā papētot lietotas, izskatās, ka bezmaz jēdzīgāk ir jauna, jo cenas atšķirība maza, bet nu 5i gadi kaut kāda garantija ir krietni labāk nekā nekāda garantija..

Būtībā mani interesē auto, kuram ir/bez lieka čakara var dabūt jumta stieņus, isofix, kam NAV daudz nekādas elektronikas un fīču (kas maksā un mēdz nobrukt un man absolūti nav vajadzīgas, jo būtībā manam padsmit gadus vecajam autiņam šobrīd ir drusku vairāk fīču nekā man ikdienā vajadzīgs, jaunie imho atgādina kosmosa kuģus jau :D), kas ir pietiekami augsta, lai varētu izbraukt pa manu pagalmu un magnētu, attiecīgi neatstājot pa ceļam visu iespējamo.
Vēlams ar pēc iespējas mazāk rūsu un potenciālu nenorūsēt. Attiecīgi tur jauna JAU teorētiski ir 2us soļus priekšā (vai arī lietotai tad jāceļ augšā un jāprasa cenas atlaide par katru rūsas pleķīti (salabošanas cenas apmērā)).

Jautājums, protams, kā vispār ar Daciām ir. Uz ielām redzētas gana, sskā maz, tas nozīmē, ka visi brauc līdz pēdējam, jo neviens normāls cilvēks nepērk? Vai arī brauc, jo ir ok autiņš. Vai arī visi sapirkuši jaunas un vēl garantijas termiņš nav iestājies, tpc nepārdod?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2019-11-05 10:00 (saite)
manai mammai tāds darba auto izsniegts, darbs kūdras uzņēmumā, t.i., daudz grants u.c. neasfaltētu ceļu. nez, visi braukā. bet nu visādas elektroniskas fīčas ir, kas var nojukt gan jau.
arī 4x4, motors 1.6 laikam, bet es tā saprotu, ka mašīna nemaz nav tik smaga. ziemā redzēs, vai pietiekami jaudīga.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]f
2019-11-05 10:00 (saite)
oj, šitais https://www.dacia.lv/lv/cars/duster/home.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2019-11-05 11:16 (saite)
nu jā - dusteris bik jaudīgāks (arī cenas ziņā). Uzto arī cierēju, bet nu mok var kkā izvilkt arī budžet;īgākā variantā, jo neba nu pa kūdras purviem man jābraukā ikdienā. Ir jau, protams, forši 4x4 un tā bet nu reāli padomājot man tas noderējis ir kādas pāris reizes..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?