polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2017-12-21 20:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:veselība

Vispār, ja neskaita šito aplipšanu no bērna
tad jūtos krietni vien labāk kopš sāku katru dienu tiešām piedomāt un iedzert pāris pilienus Vigantol Oel, plus noķert puslīdz tukšu dūšu un iemočīt iekšā šito: https://www.apotheka.lv/medpro-vitamins-c-500mg-tabletes-n60-mm0089600 C vitamīna tableti kopā ar Feretab dzelzs tableti.
Pat šis vīruss paiet kkā krietni vieglāk nekā sākumā šķita. Protams, pluss noteikti ir arī tā veļļošana uz&no darbu (tā man vnm ir līdzējusi vieglāk pārciest visas šitās zarazas), bet pašsajūta sāka uzlaoties jau kādu laiciņu pirms..
Citādi (bez kādiem vitamīniem) nu jā - imūnsistēma tāpat nekad nav bijusi nekāda spožā, laikocīti pa žizņi krietni zem normas, Feritīns kkur 9, D vitamīns - 19 un es vēl gribu neslimot? TIK lielas pašsuģestijas spējas man laikam nav :D



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]salty
2017-12-21 23:01 (saite)
Pie šitāda D vitamīna ar pāris pilēm manuprāt nepietiek. Tur vismaz kādas 6 jātriec iekšā... Un dzelzi arī zirga devā jāmauc.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]polija
2017-12-22 07:36 (saite)
nu vot neuzprasīju, cik īsti jāpilina tas D. Bet Feretabs tabletēm ir daudz dzelzs iekšā - 50mg. Un pēc maniem asinsanalīžu novērojumiem - ja to vēl iedzer pareizi - tukšā dūšā kopā ar c vitamīnu, tad tur visi cipariņi kāpj bezmaz pa dienām. Vairāk kā vienu tableti dienā nemaz nevajag. Tb pēc 2 ned. jau var tādus uzlabojumus redzēt, ka maz neliekas..
Bet nu man ar dzlezi vispār ir jautri - ārste saka, ka vispirms pēc dzelzs preparātu uzņemšanas tas aizejot uz feritīnu un pēc tam uz hemogloīnu tikai, bet man mūžīgi hemoglobīns ir kaut kur debesīs - 130-150, bet feritīns tusē kkur zem/pa apakšējo robežu. Un, kad feritīna nav, es slimoju par spīti labajam hemoglobīna līmenim..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?