Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2016-03-08 17:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Hungary

Very fast food blogger
Roltonveidīgā makaronvafele ar karijiem, tonnu čili, bazilika un tomātu pastu, un tumšo sojas mērci. Sāls mājā izrādās deficīts. Let's see.

P. S.
INTRO
Apelsīns
Divi-kivi..
Mate

Redeem my slou!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]acidkitteh
2016-03-08 20:57 (saite)
Iesaku, kā nopelniem nabags neatzīts michelin 20 kazillion star šefpavārs, nūdel/rīs etc produktiem izmantot zivenes un austermērces maisījumu, piešauj klāt laima sulu un iegriez mazos čili, priekš garšās dziļuma sezameļļu piekuļ, un jebkuru kartona sūdu pārvērtīsi par gardu maltīti. vienīgais tā austermērce un sezameļļa latvijā ir pricey un mazos čili nevar dabūt. cykac. Bet vismaz stokmanī čili ir ar normālu mizu, mīkstu, ne tā kā rimi. Un stokmanī arī citronzāle pa lēto, nu liaik toutalī, salīdzinot ar rimi, kuri laikam to uzskata par kautkādu luksuspreci

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2016-03-08 21:06 (saite)
Mēdzu kombinēt "visu, kas ir" (saprāta robežās). Pa kādai kombinācijai nopelna aizķerties atmiņā. Piezīmēšu šito kā vienu no tādām, senks. (tiesa, austermērci laikam nekad neesmu iegādājies)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?