Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2016-03-07 16:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:saulespuķu sēklas, čili

Čilī evrīvēr! (almost)
Nopirku sēmenes ar čili. Strīpainās, protams. Melnās nāk tikai ar Padomju garšu.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2016-03-07 18:55 (saite)
Uzber uz karstas, NEieeļļotas, sausas pannas, un palēnām maisi, ik pa laikam kādu palobi un pārbaudi līdz sasniedz to foršo gruzduma garšu. Tās garšvielas, gan jau, ka pats ar var piešaut.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2016-03-07 19:03 (saite)
Tiktāl it kā jau skaidrs (pa reizei pamoku kādu zemesriekstu vai ko). Gribēju viedokli par minūtēm, bet tas jau arī no karstuma atkarīgs (esmu čuguna čuvaks, biš citi apgriezieni), un pagaršošanas metode varētu darboties - tikai var arī apdedzināties :-o

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2016-03-07 20:06 (saite)
man ar uz čuguna. kkur 15 min.
apdedzināties ir worth it.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?