Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2016-03-07 16:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:saulespuķu sēklas, čili

Čilī evrīvēr! (almost)
Nopirku sēmenes ar čili. Strīpainās, protams. Melnās nāk tikai ar Padomju garšu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anrys
2016-03-07 17:18 (saite)
yess, brīvdienās nokāvu vienu paku čili un vēl to ar citronu garšu, normāls fairy :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

y.e.s.
[info]po
2016-03-07 17:36 (saite)
Neatceros, kā garšo tās ar Fairy, varbūt nemaz neesmu pircis, dunno. Bet ar čili vienmēr bijis diezgan kūl. Vēl ir tās ar sieru or smth, bet tāda tipa garšvielām es kaut kā ķīmiski neuzticos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]acidkitteh
2016-03-07 17:19 (saite)
strīpainās ir fashion statement

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2016-03-07 17:32 (saite)
Strīpainajām ir labāks funkcionālais dizains un garša. Fešen (vai varbūt anti-fešen) steitments drīzāk ir melnās, kuru galvenā vērtība ir nostaļģiska; nu, un varbūt mizas īpatsvars ir zemāks, bet uz lobāmības rēķina, par ko tomēr var to procentu mātei dabai piemaksāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2016-03-07 18:35 (saite)
ir baigi forši nopirkt tirgū kilīti un sagrauzdēt pašam. Tikko kā grauzdētas- zašibisj. Lielās melnās, protams.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2016-03-07 18:42 (saite)
Pirku lielās strīpainās, protams, bet pārsvarā grauzu zaļas - vairāk vitamīnu. Bet nav tas. Kā tu ieteiktu grauzdēt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2016-03-07 18:55 (saite)
Uzber uz karstas, NEieeļļotas, sausas pannas, un palēnām maisi, ik pa laikam kādu palobi un pārbaudi līdz sasniedz to foršo gruzduma garšu. Tās garšvielas, gan jau, ka pats ar var piešaut.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2016-03-07 19:03 (saite)
Tiktāl it kā jau skaidrs (pa reizei pamoku kādu zemesriekstu vai ko). Gribēju viedokli par minūtēm, bet tas jau arī no karstuma atkarīgs (esmu čuguna čuvaks, biš citi apgriezieni), un pagaršošanas metode varētu darboties - tikai var arī apdedzināties :-o

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2016-03-07 20:06 (saite)
man ar uz čuguna. kkur 15 min.
apdedzināties ir worth it.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?