Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2015-11-18 23:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bēgļi, karš, sociālisms, vara

Exodus 10:15

non-pc



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]217
2015-11-19 02:38 (saite)
Laikam man vislielākā realitates apjausma par bēgļu skaita apjomu bija paskatoties nesenus video no Kalē, Francijā; vēl 2 gadus atpakaļ, kad 30km netālu no turienes dzīvojos, tā nebija nekāda patīkamā ūberforšā pilsēta, piemēram, vakarpusē/pa tumsu, kur uzturēties, bet bija ok, tagad šķiet diezgan briesmīgi, pat negribētos tur īsti pat cauri braukt, tik baisīgi izskatās.

Ceru, ka ES pieļaus, ka, lai UK neizstātos no savienības, Kamerons nogriezīs maksimāli daudz pabalstu nost (arī tādiem austrumeiropiešiem kā man, nafig nevajag). (Ne jau ka tas atrisinātu sistēmu kā tādu), bet vismaz lai būtu kaut cik godīgi "kas nestrādā, tam nebūs ēst", jo te tomēr nereāli cilvēki uzdzīvo uz socsistēmas rēķina un pārvēršas par katlakmeņiem. Pati esmu redzējusi gadījumus, kad, piemēram, normāls, strādātspējīgs džeks dzīvo uz pabalstiem gadu, urbina degunu un bīda kkādas fantāzijas, "ko man dzīve un Visi! Visi!" ir parādā." Pretīgi. Kaut kāda slima mentalitāte slienājas apkārt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2015-11-19 21:27 (saite)
Cik saprotu, tā situācija tiek radīta mākslīgi, kas nozīmē, ka ar to cīnīties īsti nevar. Jāsaprot, uz ko tas iet, un jāgatavojas. Varbūt jāmācās draudzēties ar tiem, kas citādi var sajukt no naida un vientulības. Bet problēma tomēr ir tieši tajā, ka daudzi no tiem cilvēkiem brauc uz Lejputriju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2015-11-20 00:20 (saite)
Visās Eiropas valstīs pēc nākamajām vēlēšanām daudz mainīsies. Cerams, ka vēl nebūs par vēlu. Veicas tiem, kuriem vēlēšanas bija tuvu, piem., Polijai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2015-11-20 01:02 (saite)
Nedomāju, ka piespiedu pārstāvniecība var būt veselīga. Kamēr cilvēki neiemācīsies cienīt sevi un citus, varas režīmi to tikai izmantos bezpalīdzības nostiprināšanai. Un tos bēgļus jau arī vajag kā politisku instrumentu, lai radītu ienaidnieku un celtu trauksmi, kuras apstākļos cilvēki vispār aizmirst par sevi un par augstākajām likumsakarībām, patveroties ķirzaciskā "mēs pret viņiem" un atkrītot uz viszemākajiem cilvēka esamības līmeņiem. Kā disfunkcionālā ģimenē, kad zini, ka mīlestības tur nebūs, tāpēc ceri redzēt vismaz konsekvenci. Well, konsekvence nav mīlestība - lai cik stingri spēki nāktu pie varas, tie nevar celt cilvēku, jo tiem jāceļ valsts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?