Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2015-07-08 20:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bērni, izmisums, mulsums, ģimene

con-fusion artists
Bet par to, cik bērnu uzaug ar samulsušiem vecākiem, datu nav! Tu mani fucking uztaisi, izvēlies dzemdēt - un vispār nevari paskaidrot, kas te tā reāli notiek! Kluss izmisums aprij paaudzes, bet atbilde ir nemirstīga: nodot arī šo nastu nākamajām paaudzēm.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saikne_neochin
2015-07-09 00:25 (saite)
un tad, kad līdzīgi argumentēju, kādēļ nevēlos bērnus, jaukie cilvēki, domā, ka hoho, gan jau bioloģiskias pulkstens ietikšķēsies naivulīt..a jūs padomājiet par to!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2015-07-09 11:47 (saite)
Nu, taču! Silikona ieleja noteikti izgudros kaut ko, lai tos bērnus izklaidētu! Tev pat īsti nebūs jāatceras, ka viņi eksistē! Sagrūd caurumos desmaizes un off they go!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saikne_neochin
2015-07-09 16:53 (saite)
no, ti što. tas arī neder raižpilnajiem jautatājiem. viņiem vajag lai es caur dzēmdētajiem savu karmu ārstēju. fakikngibijošit!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2015-07-09 18:56 (saite)
Nu, kā, sava dzīve pēc definīcijas ir mēsls, vai ne? Nu, lūk, tāpēc vajag radīt citas, kuras pieder tev, bet nav tāds mēsls, jo nav tev pašam jādzīvo! Kas gan var būt pretīgāk par dzīvošanu pašam? Var jau turēt kastītē skudras vai līdakasti uz loga, bet bērns.. tas jau ir daudz līdzīgāks tev pašam - daudz vieglāk ieiet psihozē, darīt viņam "mīlestību", paņemot labo un nogrūžot slikto, un visi ir laimīgi. A sīkie jau neko neatceras, viņos nekādi nospiedumi nepaliek - paliks 18, startēs paši no pilnīgi baltas lapas, uztaisīs savus sīkos, un Utopija vairs nebūs sena, neviena nelasīta grāmata.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?