Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-10-01 11:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:amerika, karš, krievija, latvija, obama, putins, zombiji

Priekšvēlēšanu dem[o/a?]goģijas pretskati
Tiem, kuri uztraucas par "krieviem" un "Putinu", tiešām ir pohuj, ka "Latviju" jau okupējusi "Amerika"? Tas tiešām nav no svara? Tātad problēma ir nevis okupācija vai karš, bet tikai uzbrucēja tautība? Kā sauc šo aizspriedumu formu..?
Tikmēr Polijas ziemeļaustrumos notiek NATO vēsturē lielākās kara mācības.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anrys
2014-10-01 12:10 (saite)
I want burger not potato, tā tas saucās.

(Atbildēt uz šo)


[info]veelviens
2014-10-02 01:43 (saite)
Es uztraucos, kad vienā teikumā ir tik daudz pēdiņu un kad "demagoģija" raksta ar "o".

A citādi, ko vispār ņemties ap armijām un iekarojumiem? Pēc dažām dienām, būs Saeimas vēlēšanas, kurās, iespējams, tauta iedos varu "Vienotās Krievijas" filiālei - Saskaņai, Lemberga kabatas partijai un Sudrabas jaunveidojumam, kas varētu izveidot koalīciju un atstāt pārējos gribot. Un viss notiks bez armijām, pavisam leģitīmi un mierīgi. Ar pašu rokām.
Sudrabai iespējams daudz vairāk kā tikt līdz oficiālajiem rezultātiem nevajag. Kārtējā viena cilvēka - pozitīvā tēla partija. Viņa ir kaut kādā sektā un tās "garīgie tēvi" arī, visticamāk, viņu bīda kā ļoti izdevīgu figūru, kas tautā skaitās tīra un par kuru līdz nesenai pagātnei neviens pat neiedomājās kā par politikā gājēju (bet tagad jau Latvijas politikai obligātie sarkanie mati ir uztaisīti :)). Laba kārts ko izspēlēt. Latvijas neatkarības gados nav bijis vēl nevienu vēlēšanu, kurās neparādītos jauna, skaļa partija, kas arī tiek iekšā, un pēc tam, visbiežāk, tajā formā un sastāvā neizvelk pat līdz nākamajām vēlēšanām.
Gan jau ka viņiem vēl ir pie rokas visādi labie un godīgie, kam pareizajā brīdī atkal "vienkārši piegriezīsies" (vai kā tur Zatlers teica).

Lembis, savukārt, reiz vairoja savas bagātības cita starpā arī iegriežot krieviem, par ko apstājās naftas plūsma uz V-pili. Bet tagad viņa tonis ir mainījies un atkal nosliecies uz Austrumiem. Bizness diktē.
Sabiedētam latviešu cilvēkam ir patīkami, ka kāds apsviedīgs onka viņam paskaidro, ka gan krievi, gan jankiji ir slikti, bet vairāk tomēr varot uzticēties krieviem. Viņš sit dūri galdā un saka: "Tieši manas domas! Man jau tā likās! Aivars pareizi saka!"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-10-02 12:25 (saite)
Mjā, par to "demagoģiju" - tad jau arī "demakrātija". Tā oficiālā latviešu valodas kārtība reizēm ir komiska.

Nekādā veidā neatbalstu nevienu varu - ne Putina, ne Obamas, ne Sudrabas vai Lemberga. Protams, visiem liekas, ka visi saprot visu to politiku un tāpēc pareizi ietekmēs pārējos atbalstīt pareizos, bet realitātē pilnīgi absurda ir pati "varas" ideja - ticība, ka kāds var domāt tavā vietā. Neviens to nevar un, līdz ar to, nedrīkst. Un tad vēl cilvēkiem jāpelna nauda valsts darbinieku vietā. Nu, sviests, nu. Naturāls bulšits. Un, ja man par to draud ar sodiem, tad man liekas muļķīgi domāt: nu, jā, sodiņš jau jānomaksā un par Sudrabiņu jānobalso, citādi taču nebūs taisnīgi un pareizi... Fak, taisnīgi un pareizi ir cienīt brīvību un nepieņemt nekādu vardarbību. Manas dusmas ir tikvien kā pirmā aizsargreakcija, lai līdz nākamajām nebūtu jānonāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2014-10-02 02:29 (saite)
Man par šito tēmu jau pāris karstas diskusijas youtūbā bijušas. Cilvēki ir vienkārši debīli. Tāda, lūk, ir atbilde.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-10-02 12:28 (saite)
Mjā, man pa laikam te, internetos uzpeld tās neauglīgās diskusijas ar zombijiem. Kaitinošākais ir tas, ka viņi ielasa manis teiktajā kaut ko pilnīgi svešu un man jāatbild no kaut kādām idiota pozīcijām, lai viņi vispār būtu gatavi sarunāties. Pretīgi. Tāds izvarošanas paveids. Jo godīgi sazināties, protams, nevar. Viss ir politika. Jo "viss ir ilūzija". Bļe, vnk bimbāt un kauties gribas aiz tā, kā psihopāti sadirsuši cilvēci, iesējot cilvēku prātos padošanos un nespēju uzņemties atbildību par realitāti: valda vairs lielākoties vien ilūzijas. Fak.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]garamgajejs
2014-10-02 15:34 (saite)
Neizbrīna, ka to saka persona, kurai avatars ir "smuka bildīte", jeb klaji etnocentrisks un aizskarošs Amerikas pamatiedzīvotājiem, precīzāk Lielo līdzenumu indiāņiem. Vienkārši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2014-10-02 17:59 (saite)
Kapēc aizskarošs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-10-02 18:07 (saite)
to, kas tiem inģāņiem ir aizskarošs, ir zināms tikai inģāņiem. prieks vienu no tādiem sastapt savā cibā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2014-10-02 18:17 (saite)
Tev daudzas lietas nav zināmas, izņemot patiesību, protams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-10-02 18:38 (saite)
Nav gan, jā.

Tajā pašā laikā ir stulbi teikt, kas citiem ir "aizskaroši", ja tas viņus tobrīd nemaz neskar. Ja tev pašam ir kkādi iebildumi, tad tā arī pasaki un paskaidro! Citādi tāda bezpersoniskā tolerances paralīze iznāk.
Jā, man arī visa tā pozēšana ar nopietnām lietām liekas silly, bet ne par to es runāju. So, there.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2014-10-02 19:00 (saite)
Vai ar šo tu mēģini teikt, ka, piemēram, rasistiskus aizspriedumus atražojošas darbības nav ievērības vērtas, ja vien tās tiešā veidā un dotajā brīdī neaizskar konkrēti? Sanāk tāds rasisms, kas nav vēl nav īsts rasisms, jo nevienam jau nekas slikts no tā nav noticis, vismaz pagaidām. Un piedrāzt vēsturi arī.

Es varu paskaidrot, jā. Tas ir ironiski, cik pašapmierināti viedi jūs šeit pucējat viens otram spalvas un sludināt gaismu (skumji, ka atrodas cilvēki, kas uz to vēl pavelkas), bet tajā pašā laikā trūkst diezgan basic spējas domāt kritiski un sākt ar sevi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-10-02 19:34 (saite)
Aizspriedumi sūkā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]garamgajejs
2014-10-02 18:15 (saite)
Man prieks, ka pajautāji.
http://en.wikipedia.org/wiki/War_bonnet
http://nativeappropriations.com/2010/04/but-why-cant-i-wear-a-hipster-headdress.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2014-10-02 18:58 (saite)
Woops. Ok, es par to nebiju iedomājusies, jāatzīst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2014-10-02 19:04 (saite)
OK.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?