veelviens ([info]veelviens) rakstīja,
Es uztraucos, kad vienā teikumā ir tik daudz pēdiņu un kad "demagoģija" raksta ar "o".

A citādi, ko vispār ņemties ap armijām un iekarojumiem? Pēc dažām dienām, būs Saeimas vēlēšanas, kurās, iespējams, tauta iedos varu "Vienotās Krievijas" filiālei - Saskaņai, Lemberga kabatas partijai un Sudrabas jaunveidojumam, kas varētu izveidot koalīciju un atstāt pārējos gribot. Un viss notiks bez armijām, pavisam leģitīmi un mierīgi. Ar pašu rokām.
Sudrabai iespējams daudz vairāk kā tikt līdz oficiālajiem rezultātiem nevajag. Kārtējā viena cilvēka - pozitīvā tēla partija. Viņa ir kaut kādā sektā un tās "garīgie tēvi" arī, visticamāk, viņu bīda kā ļoti izdevīgu figūru, kas tautā skaitās tīra un par kuru līdz nesenai pagātnei neviens pat neiedomājās kā par politikā gājēju (bet tagad jau Latvijas politikai obligātie sarkanie mati ir uztaisīti :)). Laba kārts ko izspēlēt. Latvijas neatkarības gados nav bijis vēl nevienu vēlēšanu, kurās neparādītos jauna, skaļa partija, kas arī tiek iekšā, un pēc tam, visbiežāk, tajā formā un sastāvā neizvelk pat līdz nākamajām vēlēšanām.
Gan jau ka viņiem vēl ir pie rokas visādi labie un godīgie, kam pareizajā brīdī atkal "vienkārši piegriezīsies" (vai kā tur Zatlers teica).

Lembis, savukārt, reiz vairoja savas bagātības cita starpā arī iegriežot krieviem, par ko apstājās naftas plūsma uz V-pili. Bet tagad viņa tonis ir mainījies un atkal nosliecies uz Austrumiem. Bizness diktē.
Sabiedētam latviešu cilvēkam ir patīkami, ka kāds apsviedīgs onka viņam paskaidro, ka gan krievi, gan jankiji ir slikti, bet vairāk tomēr varot uzticēties krieviem. Viņš sit dūri galdā un saka: "Tieši manas domas! Man jau tā likās! Aivars pareizi saka!"


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?