Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-09-27 04:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēlēšanās
Piedalīties vēlēšanās jebkurā gadījumā psiholoģiski ir precīzi tas pats kā apzinātā vecumā lūgties sencim, kurš tevi izvarojis kopš bērnības, atļauju apmierināt viņu, kad tava pubertāti sasniegusī miesa viņam vairs nav pat pievilcīga. Ticība valstij ir alkas tikt izvarotam, kaut arī pasaule jau sen tev piedāvā brīvību, godu un patstāvību. Līdz ar to katrs vēlētājs ir izvarotājs un mazohistisks izvarošanas upuris jeb noziedznieks un nozieguma attaisnotājs psiholoģiski vistiešākajā veidā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]po
2014-10-01 23:38 (saite)
Tu taču saproti, ka atdot savu balsi (savas tiesības) ir tikai un vienīgi pakļaušanās akts? Tajā nav nekādas "lemšanas". Visa sistēma pieder tiem pašiem baņķieriem un brālībām - neatkarīgi no kaut kādām tur "partijām". Pat, ja mēs pieņemtu, ka tā demokrātija tiešām pastāv tādā formā, kādā mums par to melo, un neviens politiķis nekad mūžā naudai blakus nav stāvējis, tad tik un tā ideja, ka kāds drīkst tev pavēlēt, ko un kā tu darīsi, sodīt tevi, ja tu to nedari, un vēl mazgāt tavas smadzenes vienkāršai pakļaušanās profilaksei, ir pilnīgi absurda un amorāla. Reāli "vara" vienmēr ir ļaunums, jo tā vienmēr atņem citiem brīvību - atdodot sevi otram īpašumā, tu atsakies no tiesībām lemt par labu un ļaunu, no tiesībām izdarīt atbildīgu izvēli. Arī politiķi, kuriem tu piederi, nav pakļauti nekam citam kā savām personīgajām amorālajām interesēm un atskaitās tikai tā priekšā, cik labi izmazgā tavas smadzenes.
Padomā, kuram tu atdevi savu uzticību lemt par savu dzīvi pirms 4 gadiem, un pasaki godīgi, vai tie cilvēki darīja visu, ko tu būtu vēlējies darīt, un atturējās no visa, ko tu uzskatītu par ļaunu - ja vien tev būtu tiesības pašam spriest, kas ir un kas nav okej.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zivs
2014-10-02 00:20 (saite)
"atdodot sevi otram īpašumā, tu atsakies no tiesībām lemt par labu un ļaunu."

vislabāk pārstāvēt savas tiesības ir kautiņa laikā (kurā jau piedzimst) protestējoši nolaist rokas.
ja tā varētu izvairīties no huligāniem, tā būtu zelta metode.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-10-02 00:32 (saite)
labāk nekā līksmot par tiem, kuri tevi sit

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-10-02 00:32 (saite)
turklāt, tā nav manis ieteiktā metode, ja pareizi saprotu tavu implikāciju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zivs
2014-10-02 01:36 (saite)
Gribu sarunu virzīt uz beigām. Apnika, kā smejies. Bet nu piebildīšu.
Ārpus ideoloģiskā pārākuma, Tavas pozīcijas ietekme uz lietām reālajā dzīvē ir tāda pati kā моя хата с краю gadījumā.
Un ja Tev šķiet, ka valsts politisko kursu ar vēlēšanām necik nevar ietekmēt, vai arī tas nav svarīgs, tad laikam ar to bija jāsāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?