Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-07-03 23:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bpa, cilvēku ferma, fašisms, hormoni, plastmasa, vara, veselība

BPA
BTW, spriežot par to, kāpēc pēdējos gadus meitenes ir tik fucking resnas (P. S. runa ir par mazām meitenēm, līdz gadiem 15 or so, nevis par resnajām cibas mātītēm, kuras komentāros jūk prātā par to, ka nespēj sakopt savu fizisko formu), palūdzu jūtūbam kādu īsu video, lai padalītos arī ar citiem. Skaidrs ir tas, ka plastmasa ir, teiksim tā, indīga - tā izdala "bisfenolu A" (BPA) (un citus endokrīnās sistēmas kropļotājus), kas ir sintētisks estrogēna analogs. Pēc būtības dzert no plastmasas pudelēm vai ēst no plastmasas traukiem etc. ir ekvivalents pastāvīgai hormonu terapijai. Lūk, lai jums to pasaka kaut kas līdzīgāks televizoram, citādi vēl es skaitīšos jucis.

bpa



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]po
2014-07-04 14:38 (saite)
par to resnumu un traucējumu - lūdzu, skatīt kontekstu (ja tu saproti, kas tas tāds vispār ir).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zefiirs
2014-07-04 14:42 (saite)
nesaprotu, vai tu, kā vīriešcilvēks, varētu man paskaidrot, lūdzu?

+ visi tavi ķipa apvainojumi balstās uz pieņēmumu, ka ir apvainojoši kādu nosaukt par resnu. be tas nav apvainojums, tas ir tikai fakts (tb, ja kāds ir resns, nevis šajā gadījumā, kur tas ir tavs subjektīvais pieņēmums). tieši tāds pats fakts, kā tas, ka tu esi neticami neglīts un iedomīgs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-07-04 14:46 (saite)
Tad beidzot tev pielec, ka tas ir "tikai fakts". Tieši par to arī ir runa. Tas ir fakts. Meitenītes pēdējos dažus gadus ir resnākas nekā agrāk. Fakts. Bet tas par plastmasu - jums ar Kati droši vien pamatā citas problēmas, bet es nezinu un nopietni par to neko nesaku (tikai paķircinu par to, kā jūs abas uz tā resnuma uzsēdāties).
Un par to "neticami neglīts un iedomīgs" man nav pamata cepties kā jums par resnumu. Zinu, kā ir patiesībā, sou principā vnk varu pašausmināties par to, cik zemu tu esi gatava krist, lai apmelotu kādu, kurš pasaka patiesību par tevi. Man reāli pohuj, tu varētu svērt kaut vai 200 kg, un Kate divtik - tā nav mana problēma. Tā ir jūsu problēma - un tāpēc arī jūs abas te psihojat.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zefiirs
2014-07-04 14:59 (saite)
un tu joprojām neredzi savu problēmu. tu katrā komentārā mēģini salikt tik daudz apvainojumu, cik vien spēj, pie tam pilnīgi randomā, un joprojām uzskati, ka ar tevi viss ir kārtībā.

jā, apmeloju, pasakot, ka esi neglīts un iedomīgs - lūk, pasakot, ka tā ir apmelošana, tu pats tikko sniedzi lielisku piemēru tam, kas ir wishful thinking.
p.s. jā, piekrītu, ka esmu nokritusi diezgan zemu - es komentēju vienā no debilākajām cibām, tik tiešām ir grūti atrast vēl zemākas vietas internetā par tavu cibu, tur nu es nestrīdēšos pretī

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-07-04 15:02 (saite)
Vnk man apnikusi tā "seklā, zemiskā un nožēlojamā" kuce (lietojot viņas pašas vārdus), kura pamatā nodarbojas tikai ar troļļošanu un aktīvu debilismu. Tu vnk piebiedrojies, apsveicu. Tie apvainojumi domāti tieši viņai - un tagad arī tev, nevis kaut kā tur "vispār" vai "pret sievietēm" (*rollseyes*).
Un tu esi vairāk nekā welcome ar mani nekomunicēt un nelasīt manus ierakstus, ja reiz nekā zemāka par tiem vispār nav. Sou, gud baj.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zefiirs
2014-07-04 15:14 (saite)
neatceros, ka kate kādreiz sevi būtu saukusi par seklu, zemisku un nožēlojamu kuci, sarkasms un pašironija neskaitās (tas gan tik paštaisnam cilvēkam, kā tev, varētu būt diezgan sveši). linku?

ak nē, po, tikai neapvaino mani, plssss. kāda es biju muļķe, iesaistoties šajā sarunā, iepriekš tu apvainoji tikai kati, bet tagad arī mani!!
KĀ LAI TAGAD PAGRIEŽ ATPAKAĻ LAIKU,
KĀ LAI TAGAD IZLIETU ŪDENI SASMEĻ,
GRIBU ATPAKAĻ UZ PAGĀTNI, TĪRU UN SKAISTU,
KUR PO SKARBIE VĀRDI MANU TRAUSLO SIRDI NEDZEĻ

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-07-04 15:17 (saite)
http://klab.lv/users/po/2220408.html?thread=4791672#t4791672

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zefiirs
2014-07-04 15:22 (saite)
iespējams, ka tu arī, tāpat, kā es, neproti lasīt, analizet, un uztvert tekstu, bet tas taču ir pašsaprotami, ka jautājums pēc linka bija kontekstā ar iepriekšejo teikumu, ja tu zini kas ir konteksts, protams. tātad vēlreiz - linku, kur kate sevi tā sauc, nevis jebkādu linku

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]es_esmu_dzhims
2014-07-04 15:04 (saite)
lol tu mani vai līgu vispār kādreiz esi redzējis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?