Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-07-03 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:chemtrails, pic

Der apskatīties apkārt (arī uz augšu)
Jauki, ka arī debesīs ievēro taupības pasākumus. Nevar taču indēt no lidostas līdz lidostai.





Un cilvēki turpina dzīvot ilūzijā, ka viss ir kā vienmēr - labi. Nē, cilvēka dabiskais ienaidnieks - sociopātu suga (un to apakšsuga - valstsvīri) visos laikos atradis veidus, kā iegūt cilvēku uzticību, lai par viņu pašu naudu viņus ierobežotu un izrīkotu. Jā, viss ir kā vienmēr. Cilvēki joprojām ir sazāļoti vergi. Un viņiem tas patīk. Ja nepatīk - tad kāpēc viņus tas apmierina? (Un kāpēc cilvēki, šķiet, aizmirst to debilizācijas kursu 9-12+ gadu garumā?)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]po
2014-07-03 20:38 (saite)
Vispār jau man visvairāk rūp tas, lai cilvēki vispār būtu spējīgi redzēt un domāt. Drūmā realitāte ir tāda, ka cilvēkus skolā izdresē skriet pa sliedēm - un viņi to tiešām dara. Varbūt grūti noticēt, bet to, ka debesis vnk ir nomainījušās, gandrīz neviens nav pamanījis.
Tava kaimiņa indes mašīnu, protams, apturēt ir daudz reālāk nekā lidmašīnu, un to tad varbūt arī vajadzētu darīt. Bet mani visvairāk fascinē tieši prāta darbība - tas, ka cilvēki dzīvo transā. Negribu nevienam uzspiest nekādus risinājumus un teikt: Gāziet Lidmašīnas! Vnk būtu jauki, ja cilvēki sāktu domāt ne tikai ar maku (atkarību no rokas, kurā derētu iekost) un masku (sabiedrisko tēlu, kurš paraksta noteiktu uzvedību) un izbeigtu apspiest, apzagt un apkaut cits citu par 400€ mēnesī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sarkanvilks
2014-07-03 21:14 (saite)
vispār viss ir vispārīgs, un cilvēki apkārt paši par sevi var parūpēties, protams, ja neesi vecu laužu pansionātā par apteksni vai bērnudārzā par auklīti. tāpēc jautāšu, vai domāšana nav pārvērtēta?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-07-03 21:17 (saite)
doktrīna, ka domāšana esot pārvērtēta, ir vismaz daļa no augsnes, kurā aug "varas" reliģija un pārliecība, ka "tie tur augšā" visu atrisinās. arī es uzaugu klimatā, kurā vienīgā vērtība bija t.s. "vara" un paklausība tai, un patstāvību (domāšānu) tas neveicina.

varbūt tu par "domāšanu" sauc kaut ko citu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?