Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-05-26 12:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:chemtrails

"kondensāta" tuvplāns


tipa kkā tā.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]po
2014-05-26 17:17 (saite)
mani mulsina tas, ka es parādu asti un viņi pat nepieļauj versiju, ka aiz stūra varētu būt suns. ko man - vest pie rociņas, rādīt, kā darbojas "www.google.com"? don't be silly.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2014-05-26 17:26 (saite)
ok, paliekot pie šīs metaforas.

tu parādi kaut ko garenu uz zemes. tu dzīvē neesi redzējis vadu ar štepseli galā (līdzīgi, kā nezini neko par aerodinamiku, termodinamiku, difūziju, fāzu pārejām, pārdzesēšanu, atmosfēras fiziku un tādā garā), tādēļ domā, ka tas ir suns.

un tad tu saki, ka tas ir suns, un viss ir forši. tikai ir cilvēki, kas štepseli ir redzējuši. un tad vēl tādi, kas varbūt arī nav, bet pēc okama žiletes principa spriež, ka ja jau nāk ārā no televizora, tad varbūt tiešām vads. un tad nu tu tur paliec, brīnīdamies par savdabākā izskata suni, ko nācies vaigā skatīt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-05-26 17:37 (saite)
satriecoši, ka tu vari momentā kaut ko nosaukt par štepseli, kaut gan pats redzi tikai "kaut ko garenu uz zemes"! apsveicams naivums! tikmēr man ir savs info bekgraunds, kurš meiko pietiekami daudz sensa, lai es varētu godīgi atļauties izvirzīt hipotēzes, līdz kurām tu pagaidām nevari tikt, jo defaultā info telpa ir norobežota stipri tālu no realitātes. kas zina - kādu dienu, kad sapratīsi, par ko manās hipotēzēs ir runa, varbūt ieraudzīsi, kā tas ar īstenību sakrīt daudz labāk, nekā tas, ko izplata tie paši mediji, kuru dēļ kļuvusi iespējama tāda tumsonība, ka jaunas, varbūt pat ļoti svarīgas idejas, var norakstīt vienkārši uz aizspriedumu pamata.
uzskatu, ka nezināšana atbrīvo no atbildības, tāpēc nevaru neko pārmest - izņemot to, kas izrietētu no dabas likuma, ka nevēlēšanās zināt agri vai vēlu, lielākā vai mazākā mērā noved pie nejūtības/akluma izraisīta posta citiem. pats sevi vari kaut galināt nost - es varbūt mēģināšu atrunāt, bet nevaru tev to aizliegt. ja reiz kļūdos es, tad vismaz atzīsti manas tiesības sekot savam saprātam, kaut arī tas ved pa tev nepazīstamiem ceļiem!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?