Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-04-10 09:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:doublethink, drugs, valsts, vardarbība

"Spice"
Nesaprotu, kur tautieši "spaisa" tirgošanā saskata problēmu, ja, piemēram, publiski, pieaugušu, izglītotu cilvēku acu priekšā drīkst, piemēram, atņemt nopelnīto ("nodokļus") vai vispār - turēt cilvēku betona būrī aiz metāla restēm. Tas ir normāli. Piekaut kādu, salauzt rokas, izsist zobus, varbūt arī nogalināt, ja pretojas - tas viss ir normāli. Bet pašam savā nodabā kaut ko tur lietot - tas nu ir pizģēēēc...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krysta
2014-04-10 10:06 (saite)
Tev ir nopietna delūzija, ka homo sapiens spēj pašorganizēties un kļūt par pārcilvēkiem. Teorija jauka, bet praktiski der tikai eskeipam no realitātes.

Ja zāle ir praktiski nekaitīga, tad spaiss ir sintētiska inde, ij instinktīva vēlme pasargāt nenobriedušus, sociāli neadaptētus, emocionālu traumu māktus jauniešus no potenciāla kaitējuma - ir tāpat iešūta homo sapiens uzvedības paternā. Bioloģija.

Izolēt kaitīgus/bīstamus elementus no sava vidus arī ir bioloģiski determinēts instinkts, kādas ir alternatīvas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-04-10 10:35 (saite)
Cīņa ar sekām tikai rada jaunas problēmas.
Vaina nav piedāvājumā. Vaina ir pieprasījumā.
Pirmkārt, jāskatās, kas ir tā mūsu kultūra (un kam ļaujam to veidot), ka no tās ārā nāk tik daudz kropļu - un kam tas ir izdevīgi.
Otrkārt, ja zāle būtu brīvi pieejama, spaisa bizness momentā aizietu uz grunti - nafig kādam pīpēt indi, ja pieejama pilnīgi droša un pārbaudīta lieta (un es to nesaku kā tukšu, populistisku frāzi - zāle tiešām ir ne bīstamāka par kafiju).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?