Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2012-11-26 15:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gwegwegewgrwgiwroigwrogwergowerg
Reizēm besī, ka labu metālu sadirš ar growlu. Nu kāda suņa pēc visp tev tur visp kko ķērkt, ja neko nevar saprast? :( Vienmēr ir licies, ka tas ir vnk pozerisms - līdzeklis kā mērķis. Protams, intelektuāli saprotu, ka tas tā nav. Un tomēr - liekas baigi forši, ja cilvēks spēj savienot formu ar saturu.

Kā vienmēr - katram no šiem vārdam var piesieties. Visam var piesieties. Bet besī. Viskkas besī. Besī. :(

Bet vispār šodien kinda hepī. Ir ok. Bet tāpat viskas besī.

P. S.
Un ne jau tikai par growlu - es vnk vispārinu. Nezinu pat, kā to tehniski pareizi sauc. Bet, piem., HC riebjas tieši tāpēc, ka kkāds puika vnk ķērc mikrofonā savu sūdu, kurš mani vismaz šādā formā pilnīgi neinteresē, un tā sadirš visu pārējo grupas darbu - džeki uz gičām, bungām u.c., reāli raujas, lai visu korekti uzliktu, un viens vnk "bļeēēeeēēēēēēē, naaaaaaaaaaaahujjjjjj" - nu wtf, vnk, moš viš par delfīniem dzied, moš par burkāniem, moš par fiziku vai varbūt par to, kā tētis viņu izvarojis. Gribētos, nelasot lirikus, zināt, nahuj tās foršās mūzikas vidū viens bļe ķērc.

Protams, pirms vēl norm piesiešanās - protams, viss ir gaumes lieta, protams, ka mans viedoklis ir vēsturiski emocionāls, objektīvi aprobežots un radoši infantils utt. Bez šaubām. Bet bļe besī. Nu vot nu vnk besī. Besī, ka pa ļoti retiem laikiem atrodu mūziku, kura ir riktīgi kruta, bet viens daunis tur pa vidu vnk nemāk dziedāt, bet grib stāvēt uz skatuves.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nefolk2
2012-11-26 15:33 (saite)
Par laimi ir arī tāds muzons, kuru growls viennozīmīgi uzlabo, paklausies BrokeNCYDE "D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nefolk2
2012-11-26 15:35 (saite)
http://www.youtube.com/watch?v=MoLUc6cqAOU

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2012-11-26 15:43 (saite)
LOOOL

nu, jā, bet tas jau atkal drīzāk kā līdzeklis kā mērķis. tipa kā joks. kā robežu pārkāpšana vnk kā pašmērķis. kamēr tas darbojas, tikmēr ir fun, bet, kad tas jau ir OOOOLD (kā metālā) un tas vairs it nemaz nav pārsteidzoši, ka var nevis dziedāt (vai repot) bet vnk ķērkt (wow, hahahahaha), tad tas vnk trūkst par traucēkli, kā sarunā pēc katra vārda teikt BĻEĢ vnk aiz pieraduma, pat ne vairs ar jebkādu, kaut vai emocionālu, jēgu.
Protams, var piesieties un teikt - a nafig tev nav gičas un bungas apnikušas? Vai tad tas viss arī nav līdzeklis kā mērķis? Jā, ir reizes, kad ir - kad piem., dziesmās ir līdz nelabumam nodrāzti gičas gājieni vai bungu solo, kuru esi dzirdējis jau Led Zeppelin ierakstos.
Šitā blice to growl utilizē jaunā veidā, un tas ir apsveicami. Bet nahujam metālam jau kuro dekādi jāizmanto nekam nederīgs līdzeklis, kurš kā mērķis der tikai tam, lai paustu nespēju izpausties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]po
2012-11-26 15:35 (saite)
aobrqo487gha94nvaipgh q0v4hn0qg4yq0347q0vyq30vy7q9gh3g4ahoojrhvaoirugapuhvapvprigvaprghnae0gv4q89ghq0 unhap pdgh apdgh apgh apdghapdvha0pe0eughapevhnpadzhdh dpfih zdpgvuhe4tuvhaeriugh zdigh p89tvpsiurhgadrigvpavn0aegqpeiughqlekjqpirugh apiupizddghdspgh apgh apegh apvrhpadbnapdruzbpdfhbp nzcfpb napdrigj PDIFbn apdfjbn pairnbapidrubnpa dfnb aprh apdrifn qp4ijga;erjg;zdfbhadfjpEIUFOIUeb WAAAARRRRR p3ogij3qp4ognja;drjgna;gja;gjghuaoieruh wef aew;f

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]basta
2012-11-26 16:01 (saite)
jā, bļeģ, tās ģitāras arī vienmēr pārfūzētas un viss kopā stipri virs ausij tīkamajiem decibeliem. karoče - viss, kas nav akustisks ir sūds.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]basta
2012-11-26 16:02 (saite)
un vispār - ieteiktu visiem pievērt žaunas un paklusēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]po
2012-11-26 16:07 (saite)
tā es arī neteicu. un es arī nesaku, ka "visa tā jauniešu mūzika ir troksnis". vnk besī growl, tas arī viss. uzskatu, ka tas ir neveiksmīgi overrated modes gājiens, kurš līdzīgi 9gag sūdiem dod iespēju mazāk radošiem cilvēkiem izpausties. tāpat kā es negribētu skatīties filmu ar 5 9gag memes sejiņām (pieļauju, ka būtu miljoni sīču, kas par kko tādu reāli fanotu), tāpat es negribu, lai uz riktīgi kolosālas mūzikas viens čalis vnk bauro vienu un to pašu, vienu un to pašu: waragaragarohraogahrargahaorhrgarhaorhg.... who cares? Ja vēl tur vispār nebūtu teksta, es uz to skatītos citādi. Bet, ja viņš pretendē uz kkādu artikulāciju, tad tas vnk ir facepalm un sad.
Un, jā, tā baurošana reizēm ir riktīgi awesome, bet ne jau visu fucking laiku. tāpat ir stulbi, ja gičas pārfūzē vietās, kur tas nav vajadzīgs.

visu ar izjūtu, that's the point. un liekas, ka baurošana vnk izgājusi no gaumes un humora izjūtas rāmjiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?