geiša transformācijã - [Jaunākais|Draugi|Par sevi|Laikā un telpā]
planeeta

Links: Piebildes un iebildes | Cibas lenta | Piegružot infotelpu | gadījuma sakari | Varbūt mazu aptauju? | ...

[Feb. 5th, 2014|09:57 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
- te no biedrības (tad tika nobērts kaut kāds garš un neskaidrs nosaukums) - drudžaina balss atskanēja klausulē 9:03 otrdienas rītā - mēs esam radītas, lai palīdzēt sievietēm biznesā
atbildēju kaut ko tādu, kas viņai ļoti nepatika. Man bija tādas tiesības, jo tiku pamodināta

un tagad funktierēju - kā man varētu palīdzēt tādas biedrības kundzes?
it kā mani neviens neapbižo, nediskriminē ne pēc dzimuma, ne citiem mēriem un izmēriem

nez, ko viņām varētu tādu palūgt?
LinkKo teiksi? ;)

Comments:
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:February 5th, 2014 - 10:23 pm
(Link)
Tak mazums, ko labu piedāvā! Piemēram, bezmaksas virtuļu kastīti katru otro dienu, vai tas nebūtu jauko?
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:February 5th, 2014 - 10:32 pm
(Link)
ojā... varbūt tiešām mani pabarotu :(
From:[info]afm
Date:February 6th, 2014 - 10:01 am
(Link)
bet iedomājies, kā tā kundze visu dienu par šito cepsies, kazi, tevis dēļ vēl arī biedrība pačibēs, jo "uz ko gan mēs varam cerēt, ja tu te raujies, gribi tām sievietēm kaut kā palīdzēt, bet Viņām Tas Pat Nav Vajadzīgs!"
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:February 6th, 2014 - 12:05 pm
(Link)
cik pazīstami :)
- es taču tā centos!!!
[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:February 6th, 2014 - 10:34 am
(Link)
Tā gadījumā nebija biedrība "Līdere"?
Kad man e-pastā iebira jūsmīgs aicinājums, aizsūtīju līdzjūtīgu atbildi: redzot jūsu biedrības logotipu un mājas lapas dizainu, akūta un steidzama palīdzība nepieciešama jums pašām.
From:[info]afm
Date:February 6th, 2014 - 11:52 am
(Link)
un kādu palīdzību tu viņām piedāvāji?

ok, tas dizains un logotips nav pats labākais un es uz visādiem pārjūsmīgiem aicinājumiem arī nereaģēju diez ko pozitīvi, nedz arī esmu kādreiz jutusi vajadzību pēc kaut kādām atbalsta biedrībām un vismazāk jau nu dzimuma dēļ, bet ne jau uzņēmējām tādas biedrības ir domātas. tb, ja viņas kādu spēj iedvesmot kaut ko darīt, nevis tikai cept kotletes pārliecībā, ka "sievietes liktens ir mīlēt un ciest", neredzu tur neko nosodāmu.
[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:February 6th, 2014 - 12:12 pm
(Link)
Ak tā - ne jau uzņēmējām tādas biedrības ir domātas? Lūk šeit (http://www.lidere.lv/lv_merkis.html) gan skaidrā tekstā teikts atbalstīt topošās un esošās uzņēmējas Latvijas pilsētās un laukos. Ja organizācija par sevi stāsta (http://www.lidere.lv/lv_esam.html), ka Līdere ir biedrība, kura apvieno Latvijas sievietes - uzņēmējas un profesionāles savā jomā, tad es tomēr vēlos redzēt profesionālismu arī sevis prezentēšanas jomā.
From:[info]afm
Date:February 6th, 2014 - 12:36 pm
(Link)
nu es tajā lapā neiedziļinājos (nav aktuāli), bet vienkārši pieņēmu, ka vienīgā jēga tādām biedrībām pēc manas lōģikas būtu apvienot esošās uzņēmējas, lai rādītu piemēru topošajām/potenciālajām. jo daudzām sievietēm vienkārši trūkst pašapziņas un parādīt, ka "tās karjeristes" nav nekādas tur supersievietes vai rīkļu rāvējas, bet tādas pašas normālas sievietas var būt ļoti iedarbīgi.
par profesionālu prezentēšanu - jā, tas, protams, būtu labi un skaisti, bet nedomāju, ka tāpēc uzreiz vajag nodirst ideju. es to mērķauditoriju (ne konkrētajai biedrībai, bet vispār) redzu kā lauku sievietes, kurām nav tik daudz iespēju un uzņēmības, taču kuras var labi iedvesmot ar reāliem piemēriem.
[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:February 6th, 2014 - 12:44 pm
(Link)
Nu kurienes vispār šis mīts "lauku sievietes, kurām nav tik daudz iespēju un uzņēmības"? Ja pati personīgi nepazītu dučiem provinces uzņēmēju-sieviešu, iespējams, noticētu. Tās, ar kurām iznākusi saskare, vienā setā ieliek Vīksnas klubiņam, un jā, arī savu firmu vizuālajā stilā.
From:[info]afm
Date:February 6th, 2014 - 01:01 pm
(Link)
nu paga, tas, ka provincē ir daudz uzņēmīgu sieviešu (ko es nenoliedzu) automātiski vēl nenozīmē, ka problēma nepastāv vispār, jo tīri objektīvi piekļuves iespējas daudz kam (izglītībai, darba iespējām, dažādu interešu praktizēšanai u.tml.) daudzviet ir ļoti ierobežotas.

bet labi, es saprotu, ka tev vienkārši ir iebildumi pret "Līderi". tā kā es par šo organizāciju neko nezinu un pašlaik neesmu ieinteresēta iedziļināties tās specifikā, nevēlos par to strīdēties.
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:February 6th, 2014 - 12:03 pm
(Link)
Zini, nezinu, jo nesadzirdēju nosaukumu (bet man šķiet, ka garāks bija).
uz Līderi pirms gadiem diviem vēlējos uzprasīties, laikā, kad mentorēju jaunos, bet viņu atbildi gaidu joprojām. Un kaut kā laikam nepietrūkst.
[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:February 6th, 2014 - 12:18 pm
(Link)
Kāda mana sadarbības partnere facebook bija nošārējusi "Līderes" semināra ierakstu, piedod, nespēju šo organizāciju uztvert nopietni.
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:February 6th, 2014 - 12:42 pm
(Link)
oooo, tas video ir youtube?
[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:February 6th, 2014 - 12:50 pm
(Link)
Tas bija pagājušajā gadā, tad man baigi jāmeklē, te video par vienu viņu rīkoto konferenci: Biznesa sievietes tiekas konferencē "Dari ar nākotni" (nosaukums!!!)
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:February 7th, 2014 - 09:11 am
(Link)
Ak, tas nu gan vienkārši - lai pārskaita miljonu un netraucē. Ar pārējo pati tiksi galā. :)

hackers counter system
TunT counter v=0.09